Moederdag - zet haar dit jaar extra in het zonnetje

Je zou het in deze tijd haast vergeten, maar over twee weken is het alweer Moederdag. Op 10 mei om precies te zijn. Tijd om plannen te maken om jouw moeder eens flink te verwennen, want dat verdienen moeders in deze bijzondere periode.

28 april 2020

Laat haar dag goed beginnen en verras haar met een lief kaartje of een brief. Maak er zelf een, print er eentje uit van bijvoorbeeld Pinterest of bestel online. Schrijf er een lieve boodschap op en doe het op tijd op de post!

Enveloppen met opgedrukt bloemmotief van Papirlageret Nørrevold.
© Peter Kragballe Enveloppen met opgedrukt bloemmotief van Papirlageret Nørrevold.

Een zelfgemaakt cadeau is persoonlijk én een leuk tijdverdrijf nu we toch veel binnen zijn. Maak bijvoorbeeld een frisse Scandinavische voorjaarslunch, die ook best al brunch kan! Ook de liefde van moeders gaat door de maag. 

Een heerlijke frisse voorjaarsbrunch
© Tia Borgsmidt Een heerlijke frisse voorjaarsbrunch

Zeker in deze tijd verdient je moeder wat extra’s en verwen je haar met een persoonlijk gekozen cadeau. Je kunt haar natuurlijk verrassen met een bosje bloemen, haar favoriete chocolade óf met een mooi Scandi design woonaccessoire!

Maar, wil je jouw moeder pas echt verrassen met iets leuks?

Geef maandenlang leesplezier

Heerlijk ontspannen met een Scandinavian Living op de bank of op het terras is een ultiem moment voor haarzelf. Om je (schoon)moeder deze tijd extra te verwennen, krijg je nu bij een abonnement gratis een Weleda Skin Food body butter en crème cadeau. Dat is dubbel genieten. 

Klik hier voor deze heerlijke moederdag aanbieding!

Hoe ga jij jouw moeder verwennen dit jaar?