NU IN DE WINKEL: SCANDINAVIAN LIVING NIEUWE NUMMER

Het keukenthema in dit nummer staat in het teken van kleur. Naast witte en zwarte keukens zijn er groene, roze en goudkleurige. Ze lopen uiteen van semiprofessionele kookwerkplaatsen tot fijne kleine plekjes, van authentiek landelijk tot waardig klassiek en urban Scandi-minimalistisch.

28 augustus 2018

Ontdek daarnaast de unieke plek Stedsans in the Woods in Zweden. Een Deens stel realiseerde hier zijn droom om een duurzaam resort en restaurant op te zetten in het bos. Hoewel het resort primitief is en niet voorzien is van moderne gemakken, raakt het een gevoelige snaar. Terug naar de oorsprong.

Daarnaast 4 totaal verschillende huizen die elk de Scandinavische levensstijl vertegenwoordigen. Het pretentieloze, maar doordachte houten huis aan zee. Het chique appartement in de stad – klassiek maar ook jong en urban. Het verbouwde achterhuis dat nu vol zit met op maat gemaakte, luxueuze oplossingen. En niet in de laatste plaats de super inspirerende Nederlandse woning, die qua kleuren en materialen heel Scandinavisch is.


Verder in dit nummer:

- Thema: modern keukenleven: 7 keuken + heel veel nieuw design
- Hotspots voor je volgende weekendtrip
- Ga mee op retraite in de Zweedse bossen
- Deens stempel op Belgische B&B-Bunker
- Ontdek je Scandinavische ziel
En nog veel meer.

Koop dit nummer voor slechts € 4,95 i.p.v. € 6,95 in de winkel of online: https://vipwinkel.nl/magazines/wonen/scandinavian-living-2018-04-12.html

© CHARLOTTE RAVNHOLT