NU IN DE WINKEL: SCANDINAVIAN LIVING NIEUWE NUMMER

Bruin is weer helemaal terug – en net als de andere natuurkleuren is bruin heel Scandinavisch. Bekijk de mooiste reportages van actuele meubels in dit nummer van Scandinavian Living.

25 februari 2019

In dit nummer presenteren we de trends van 2019. Enkele termen die je regelmatig tegen zult komen, zijn RECYCLING en REPAIRING. Erop los shoppen en altijd het allernieuwste willen hebben, is niet meer van deze tijd. Daarbij komt dat een handmade product niet meer volstaat, want het moet nu ook HEARTMADE zijn. Het proces is voortaan net zo belangrijk als het product en we willen laten zien dat we ons betrokken en verantwoordelijk opstellen en bewust omgaan met het milieu.

Ook lees je meer over de waarden die mensen zullen gaan inlijven in hun woning. De komende jaren zal de moderne mens meer op zoek gaan naar betekenis en naar harmonie tussen buiten- en binnenwereld. Het Japans kent het woord ikigai: dat wat het leven zin geeft. In dit nummer wordt een kijkje van ikigai gegeven door een Scandinavisch huis met Japanse invloeden te tonen.

Verder in dit nummer:

  • Droombadkamer 2019 – 5 heerlijke wellness-oases
  • 6 inspirerende Scandi-huizen: laat je betoveren door het beste design van dit seizoen
  • Nederlandse kunstenaarswoning in strak zwart-wit
  • Trends dit jaar! : Ons idee van het huis van de toekomst

En nog veel meer.

Koop dit nummer voor € 7,95 in de winkel of online