SCANDINAVIAN LIVING EN MISTERDESIGN TRAKTEREN

Er ligt een design cadeau voor je klaar bij MisterDesign: een HAY tray t.w.v. € 15

21 februari 2018

MisterDesign verhuisde onlangs naar een nieuw pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch met een oppervlak van maar liefst 2000m2. Om dit te vieren trakteren we jou als lezer van Scandinavian Living.

Hoe ontvang je het cadeau?

Heel eenvoudig:

1. Bezoek de nieuwe winkel van MisterDesign in de Vughterstraat 278, ’s-Hertogenbosch

2. Neem het magazine en/of de voucher mee en ontvang een HAY Tray t.w.v. € 15

Het cadeau

Dit dienblad van het Deense designmerk HAY is naast een prachtig decoratief item ook nog eens heel functioneel. Gebruik het om hapjes op te serveren of om kleine spulletjes op uit te stallen. Het dienblad is gemaakt van RVS en verkrijgbaar in een gouden, zilveren en regenboog uitvoering. Afmeting: 18cm x 8cm.

De nieuwe winkel

In het monumentale pand Pompen en Verlouw met een oppervlakte van 2000m2, voorheen een autogarage, vind je een grote collectie van luxe designmerken als Gubi, Fritz Hansen, Muuto, Carl Hansen, HAY, String Furniture, Flos, Vitra, Secto en Menu. Zeker een bezoek waard!

Vughterstraat 278, 5211 GR 's-Hertogenbosch

https://www.misterdesign.nl/onze-winkel

Al abonnee? Dan is deze actie uiteraard ook voor jou bedoeld. Neem je magazine mee naar de nieuwe winkel en ontvang je cadeau.

De actievoorwaarden
Deze actie is geldig tot en met 1 november 2018 en zolang de voorraad strekt. Maximaal 1 cadeau per klant. Over de kleur kan niet worden gecorrespondeerd. Deze actie is in samenwerking met MisterDesign en HAY.