Scandinavian Living nieuws

20 maart 2018

Scandinavian Living en MisterDesign trakteren

Er ligt een design cadeau voor je klaar bij MisterDesign: een HAY tray t.w.v. € 15 MisterDesign verhuisde onlangs naar een nieuw pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch met een oppervlak van maar liefst 2000m2. Om dit te vieren trakteren we jou als lezer van Scandinavian Living.

Hoe ontvang je het cadeau?

Heel eenvoudig:

1. Bezoek de nieuwe winkel van MisterDesign in de Vughterstraat 278, ’s-Hertogenbosch

2. Neem het magazine en/of de voucher mee en ontvang een HAY Tray t.w.v. € 15

Het cadeau

Dit dienblad van het Deense designmerk HAY is naast een prachtig decoratief item ook nog eens heel functioneel. Gebruik het om hapjes op te serveren of om kleine spulletjes op uit te stallen. Het dienblad is gemaakt van RVS en verkrijgbaar in een gouden, zilveren en regenboog uitvoering. Afmeting: 18cm x 8cm.

De nieuwe winkel

In het monumentale pand Pompen en Verlouw met een oppervlakte van 2000m2, voorheen een autogarage, vind je een grote collectie van luxe designmerken als Gubi, Fritz Hansen, Muuto, Carl Hansen, HAY, String Furniture, Flos, Vitra, Secto en Menu. Zeker een bezoek waard!

Vughterstraat 278, 5211 GR 's-Hertogenbosch

https://www.misterdesign.nl/onze-winkel

Al abonnee? Dan is deze actie uiteraard ook voor jou bedoeld. Neem je magazine mee naar de nieuwe winkel en ontvang je cadeau.

De actievoorwaarden
Deze actie is geldig tot en met 1 november 2018 en zolang de voorraad strekt. Maximaal 1 cadeau per klant. Over de kleur kan niet worden gecorrespondeerd. Deze actie is in samenwerking met MisterDesign en HAY. 

Bezoek Scandinavian Living op Beurs Eigen Huis

Huis kopen, bouwen of verbouwen? Bezoek dan Beurs Eigen Huis van vrijdag 6 oktober tot en met zondag 8 oktober. Scandinavian Living is er ook bij in samenwerking met MisterDesign.
Breng dus een bezoekje aan onze stand en profiteer van speciale aanbiedingen en een mooie winactie. Volg ons op Facebook en Instagram voor meer informatie over deze acties.

Beurs Eigen Huis is de grootste woon- en inspiratiebeurs van Nederland voor iedereen met bouw- en verbouwplannen. Er is van alles te doen; van het luisteren naar sprekers, het opdoen van inspiratie, het bekijken van de laatste trends, tot het je laten adviseren door een architect. De beurs geeft jou een kijkje in de keukens, woonstijlen en tuintrends van de professionals.

Wil jij Beurs Eigen Huis bezoeken? Lezers van Scandinavian Living bestellen nu extra voordelig kaarten met de speciale kortingscode SDL1710 (€ 5 korting!) op www.realiseerjedroomhuis.nl.
Hier vind je tevens meer informatie over de beurs.

Nieuws.. Van Nederlandse Bodem!

Vanaf editie 5 gaat Scandinavian Living by Bo Bedre samen met April and May ieder nummer binnenkijken in een huis van Nederlandse bodem. Uiteraard met typische Scandinavische invloeden. De eerste reportage laat een huis zien met een open blik, dat werd gebouwd in één van Nederlands mooiste natuurgebieden. Scandi-cool the Dutch way! 

Het team achter April and May, een stijlbureau en online platform met een sterke focus op interieur, styling en concept, bestaat uit Jantine en Vivian. Zij geloven dat in alles een verhaal schuilt en deze verhalen delen ze graag. Hun stijl is te omschrijven als sereen, duurzaam en stijlvol met een Scandinavisch tintje.

Ontdek het dus vanaf Scandinavian Living #5 – vanaf 15 juni 2017 in de winkel! 

Scandinavian Living trakteert!

Scandinavian Living trakteert lezers op een cadeau: een stalen keuken-/kruidenschaar van het merk HAY t.w.v. € 6. Deze authentieke schaar knipt niet alleen goed, maar staat ook nog eens heel decoratief in je keuken of op je werkplek.

Hoe ontvang je dit mooie cadeau? Heel eenvoudig.

1. Bezoek een vestiging van Loods5. www.loods5.nl/contact

2. Neem het magazine en de voucher mee.

3. Lever de voucher in bij de designafdeling van Loods5 en ontvang je cadeau: een stalen keuken-/kruidenschaar van het merk HAY.

Dit cadeau ligt voor je klaar omdat we blij zijn met jou als lezer van Scandinavian Living. De eerste edities van dit magazine zijn door heel veel mensen warm ontvangen en daarom willen we jullie bedanken.

Ben je abonnee? Dan is deze actie uiteraard ook voor jou bedoeld. Neem je magazine mee naar een vestiging van Loods5 en ontvang je cadeau.

De actie is geldig tot en met 18 juli 2017 en zolang de voorraad strekt. Maximaal 1 gratis product per klant. Deze actie is in samenwerking met Loods5 en HAY.

Win het boek Hygge, De Deens kunst van het leven

Denemarken is het gelukkigste land ter wereld. Meik Wiking dicht dit grotendeels toe aan hygge, de Deense mentaliteit voor het leven. Met deze ´overlevingsstrategie´ en zijn gelijknamige boek verovert hij de wereld.

Wat is hygge?

Het Deense woord hygge is moeilijk uit te leggen, en nog lastiger om uit te spreken. Je kunt het ruwweg vertalen als het Nederlandse gezellig, maar dat dekt de volledige lading niet.

De essentie van hygge is het creëren van een fijne warme sfeer, genieten van de goede dingen in het leven met fijne mensen om je heen. De warme gloed van kaarslicht is hygge, net als vrienden en familie. En niet te vergeten lekker eten en drinken. Ga urenlang tafelen en praat over de grote en kleine dingen in het leven.

Misschien verklaart het Deense idee van hygge wel waarom de Denen vaak als gelukkigste mensen ter wereld benoemd worden! Denen focussen zich op de dingen die er echt toe doen, zoals quality time met vrienden en familie, en genieten van de goede dingen in het leven. In het boek Hygge vind je praktische stappen en tips om zelf meer hygge te leven, ondersteund door Meik Wikings onderzoek aan het Happiness Research Institute. Omarm hygge en word gelukkiger!

Win het boek!

Wil jij ook leren hoe je de Deense kunst van het leven kunt toepassen in je eigen leven?Scandinavian Living mag 3 exemplaren van ´Hygge´ weggeven. Hoe maak je kans? Ga naar onze Facebookpagina zoek het bericht op en laat ons weten wat hygge voor jou betekent. En wie weet lees jij het boek binnenkort als je met je warme gebreide sokken voor het haardvuur op de bank zit. 

Ontmoet hoofdredactrice Charlotte Ravnholt op 26 november in Nederland

Wil je onze hoofdredacteur Charlotte Ravnholt live ontmoeten? Kom dan naar het Nordikliving Style Event in Haarlem. Op zaterdag 26 november 10:30 uur zal Charlotte het 1e Nordikliving Style Event officieel openen. Bemachtig snel je kaarten via: www.nordiklivingstyleevent.nl

Scandinavian Living bij Nordikliving Style Event

Goed nieuws! Op 26 en 27 november kun je live shoppen bij de gaafste Nordic (web)shops van Nederland tijdens het Nordikliving Style Event. En Scandinavian Living is erbij!

Genieten van lekker eten uit de Nordic kitchen, Scandinavische films kijken en alvast een mooie reis uitzoeken. Er worden complete pop up shops gebouwd, mooie tafels gestyled en je kunt een foto-expositie bekijken. Aan het Fika moment is natuurlijk ook gedacht, want dat mag niet ontbreken aan een Scandinavisch event. Behoefte aan een rustmomentje na al dat shoppen? Bezoek dan de leeshoek van Scandinavian Living.

Kijk hier voor meer informatie over het evenement.