De nieuwe Rotterdam guide van Petite Passport al gezien?

Where to eat, sleep and shop maar dan geheel in stijl… Petite passport geeft jou de ultieme tips voor de beste stedentrips.

De must-have travel guide

“I just love hotspots. Not the ones you will find in every guidebook, but the more special ones”, schrijft Pauline Egge. Onze aandacht heeft ze! De Rotterdam guide is de nieuwste van de 9 travel city guides met vele pareltjes van adressen.

Rotterdam, de stad waar het ene architectonische meesterwerk het andere opvolgt. Maar ook de stad van ontwerpers als Sabine Marcelis, Lex Pott en Rotganzen, met werk dat de wereld overgaat. En de vele hotspots die je laten zien wat deze stad te bieden heeft.

petite passport rotterdam guide hotspots
© Petite Passport
petite passport rotterdam guide hotspots
© Petite Passport

De Petite Passport formule

Wat Petite Passport uniek maakt is dat alles persoonlijk is getest en uitgeprobeerd door Pauline Egge zelf (een beetje jaloers op deze droombaan zijn we stiekem wel). Alleen de unieke concepten, restaurants die een lust voor het oog zijn en waar je heerlijk kunt eten, de one of a kind winkels en parels van hotels waar je wilt wonen en nooit meer weg wilt, verdienen een plekje in haar guides. En dan hebben we het over adressen die zelfs de bewoners van de stad zullen verrassen.

De “3 reasons to go here” formule in de guide maakt het heel overzichtelijk en je ziet gelijk de drie redenen waarom deze plek een aanrader is. Tevens krijg je door middel van de prachtige fotografie een binnenkijkje om de sfeer te proeven.

petite passport rotterdam guide hotspots
© Petite Passport

Design meets travel

Niet geheel onbelangrijk, aan de looks van de guides is ook gedacht. Stuk voor stuk zijn ze even knap. Stylish koffietafel boekje voor in je interieur: check! Ook zijn de guides door het praktische a5 formaat makkelijk mee te nemen.
Direct vanaf waar je je bevindt de dichtstbijzijnde locaties vinden? De guide is ook online aan te schaffen, met als bijkomend voordeel dat er een online kaart te raadplegen is.

petite passport rotterdam guide hotspots
© Petite Passport

Petite Passport member

Kun je geen genoeg krijgen van Petite Passport? Wordt member en krijg toegang tot de complete database van meer dan 1000 design adressen, leuke kortingen, een members only nieuwsbrief en wekelijks 3 nieuwe hotspots in jouw inbox!

Al het harde werk en onderzoek is gedaan door Petite Passport, zodat je jouw kostbare tijd kunt besteden aan het genieten van alleen het beste van het beste.