© Skagerak Denmark

Doe mee & win

Ledereen is dol op cadeautjes. Daarom deelt Scandinavian Living graag uit. Wil je kans maken op één van onderstaande cadeaus?

Doe mee en maak kans op mooie cadeaus!

Iedereen is dol op cadeautjes. Daarom deelt Scandinavian Living graag uit. Wil je kans maken op één van onderstaande cadeaus? Vul dat het onderstaande formulier in en geef aan welk cadeau je graag wil winnen.

© zijdewinkel

2x DIY pakket woondeken Ivory

Deze wintermaanden kosten besparen op jouw energierekening en toch warm blijven? Dat is makkelijker dan je denkt. Doe met ons mee en brei voor ieder familielid zo'n heerlijk warme deken afmeting ca. 180 x 80 cm. Ideaal voor op de bank of om te gebruiken als bedsprei.

Woondeken Ivory 2 kilo € 39,95 zijdewinkel.nl

Doe mee & win hier

© Paint & Paper Library

2x 2,5 liter Pure Flat Emulsion van Paint & Paper Library

De signature finish van Paint & Paper Library, Pure Flat Emulsion, biedt een ultiem matte en zachte finish. Met het laagste glansniveau van 2% is dit de matste emulsieverf beschikbaar. Pure Flat Emulsion is op waterbasis en droogt op tot een wonderbaarlijk krijtachtige finish in 4 uur.

2,5 liter Pure Flat Emulsion, kleur naar keuze € 108 paintandpaperlibrary.com

Doe mee & win hier

© Skagerak Denmark

3x Dienblad Skagerak Denmark

Het dienblad van designmerk Skagerak Denmark is herkenbaar door zijn functionele en
duurzame vormgeving. Het is gemaakt van gecertificeerd eikenhout (afmeting 29 x 21 cm) en is niet alleen handig voor kleine maaltijden op bed of balkon, maar ook leuk als decoratie.

Dienblad van Skagerak Denmark € 69 skagerak.com

Doe mee & win hier

© Teministeriet thee
© Teministeriet thee

3x Giftset Teministeriet thee

Teministeriet is een gespecialiseerd theehuis uit Zweden. Het staat voor gezondheid, welzijn en kwaliteit van leven. De oude theetradities van het Verre Oosten worden gecombineerd met Scandinavisch minimalisme, design en flair. Elke thee is een weerspiegeling van de multiculturele inspiratie.

Giftset Teministeriet thee € 74,80 byjensen.nl

Doe mee & win hier