Het nieuwe nummer: Scandinavian Living #4

Vier het voorjaar met onze nieuwste nummer. Nu in de winkel!

Vier het voorjaar!

Dit jaar komt het voorjaar iets langzamer op gang dan anders. Het weer is tot nu toe wisselvallig, met dagen waarop de zon om de hoek komt kijken gevolgd door dagen met regen en wind. En dat terwijl we rond deze tijd van het jaar echt snakken naar mooier weer. Dat de dagen weer langer en dus lichter worden, doet al veel goed, maar iets meer zonneschijn zou ons helpen om te ontwaken uit die lange winterslaap en ons weer een stukje beter te voelen. Met het mooie weer in aantocht besteden we daarom aandacht aan het voorjaar, met onze favoriete items voor buiten die je een gevoel van vrijheid geven. Want zeg nou zelf: er is toch niets fijner dan weer meer buiten te leven?

De huizen in dit nummer zijn met elkaar verbonden door licht. Door de overvloed aan ramen schijnt het natuurlijke licht uitbundig naar binnen, en dit wordt versterkt door het lichte en natuurlijke kleur- en materiaalgebruik. Het resultaat is een frisse en aangename sfeer. Met het mooie weer in aantocht besteden we ook aandacht aan het voorjaar, met onze favoriete items voor buiten die je een gevoel van vrijheid geven. Want zeg nou zelf: er is toch niets fijner dan weer meer buiten te leven?
Bekijk zeker ook al het mooie tijdloze design, met verhalen van vroeger en nu, en een prachtige plek waar liefhebbers van vintage design hun hart kunnen ophalen.

Bekijk en lees dit en meer in het nieuwe nummer van Scandinavian Living. Nu in de winkel!

Haal het nummer snel in huis.
Veel lees- en kijkplezier!

Bestel het magazine hier. Dan heb je hem binnenkort in huis.

Jantine Vaartjes
Redacteur Nederland Scandinavian Living

nieuw nummer huis
© Marieke Verdenius
vintage gespuis
© Sil Buijs, Mariska Buijs