8 tips: Zo krijg je een luxe badkamer

Inspiratie nodig om een luxueuze spa-sfeer in je badkamer te creëren? Lees dan verder.

© Karmameju

Grote, zachte handdoeken en warme kleuren

Laat grote en zachte handdoeken in warme kleuren een luxe spa-sfeer in je badkamer creëren. Gebruik bijvoorbeeld de populaire hamamdoeken. Ze zijn perfect voor een gevoel van luxe en bovendien erg praktisch.

Hamamdoeken, 25 €, Karmameju.

© Aquanova

Doe inspiratie op voor de overige vertrekken in je woning

Wat betreft het inrichten van andere vertrekken in huis, weten we dat tapijten zorgen voor een behaaglijk gevoel en voor gezelligheid.

De badkamer is daarop geen uitzondering. Hier kun je badmatten gebruiken om een gevoel van welzijn en luxe te creëren, en ze zijn ook ideaal in de winter, wanneer de badkamervloer steenkoud kan zijn.

Maks badmat van Aquanova, 44 €, gevonden bij Amara.

© Meraki

Laat al je spullen goed tot hun recht komen

Er zijn tal van leuke producten voor je badkamer die niet alleen goed zijn voor je lichaam, maar ook je badkamer verfraaien en sfeer geven. Dat kan van alles zijn, zoals mooie haar- en huidverzorgingsproducten, geurstokjes, geurkaarsen en nog veel meer.

Je kunt de producten op een mooie tray of in een glazen kast zetten om ze zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen.

Geurverfrisser Nordic Pine, 16,95 € Meraki.

© Badkamer Depot

Maak van douchen een welness-ervaring

Een nieuwe doucheset in de badkamer kan wonderen doen. Vooral deze prachtige messing doucheset met een grote douchekop en een kleine handdouche geeft het complete gevoel van wellness en luxe en maakt het douchen gegarandeerd nog aangenamer.

Doucheset, 795 €, gevonden bij Badkamer Depot.

© Jotex

Zet de bloemetjes binnen

Gebruik klassieke hangpotten in je badkamer en plant er eenvoudige planten in. Dit zorgt voor een frisse sfeer en geeft de ruimte een levendige en aangename uitstraling.

Houd er echter rekening mee dat niet alle planten geschikt zijn voor de badkamer.

Hangpotjes, 24,99 €, Jotex.

Lees ook:

© Badkamer Depot

Pure luxe

Een handdoekdroger is het toppunt van luxe en welzijn. Er is niets fijners dan een warme handdoek als je uit het bad komt. Vooral op koude winterdagen is dat pure luxe. En deze handdoekdroger van gepolijst messing is enorm decoratief en neemt bijna geen ruimte in.

Elektrische handdoekdroger, 419,95 €, gevonden bij Badkamer Depot.

© Ferm Living

Een douchegordijn dat er uitspringt

Een douchegordijn van mooie kwaliteit is een luxe waar niet veel mensen aan denken. Maar het is wel iets waar je bijna elke dag mee in aanraking komt.

Dit douchegordijn van Ferm Living is gemaakt van dik katoenen chambray met een mooie structuur, terwijl de achterkant gecoat is met acryl. Het douchegordijn valt op door zijn donkere strepen en komt goed tot zijn recht in een typisch Scandinavische, lichte badkamer.

Douchegordijn, 95 €, Ferm Living.

© Karmameju

De ultieme wellness-ervaring

Maak het wellness-gevoel in je badkamer compleet met een stijlvolle badjas voor na een lekker bad. De grote kraag, diepe zakken en lengte van de badjas maken deze Karmameju badjas uiterst comfortabel.

Fleeece Bathrobe, 120 €, Karmameju.