11 minimalistische entrees die je mooi zult vinden

Hier krijgen mensen de eerste indruk, dus het maakt heel wat uit hoe je de entree inricht.

De minimalistische entree

De entree is de eerste ruimte die ons verwelkomt als we een huis binnenkomen. Hier wordt de eerste indruk gevormd als onze gasten over de drempel stappen, en daarom is het belangrijk dat de focus ligt op het scheppen van visuele rust, orde en niet in de laatste plaats een gezellige sfeer in de entree.

Van praktische opbergruimte tot spiegels en verlichting, er is veel om rekening te houden bij het inrichten van de entree. Wij hebben 11 minimalistische entrees verzameld die je laten zien hoe je visuele rust in de entree kunt creëren en daar praktische oplossingen in mee kunt nemen.

Entree met een knusse sfeer

Een mooi tapijt creëert een rustige en gezellige sfeer in deze entree, terwijl de grote spiegel het licht in de ruimte weerkaatst en tegelijk een decoratief element vormt.

Een mooie bank wordt gebruikt als opbergplaats voor interieurobjecten, maar je kunt er ook even op gaan zitten om je schoenen aan te trekken.

Opbergen, opbergen, opbergen

De nadruk in deze kleine entree met weinig ruimte ligt op de verschillende slimme opbergoplossingen. De kleuren zijn in zwart en wit gehouden, waardoor de minimalistische stijl wordt benadrukt en visuele rust in de ruimte wordt gecreëerd.

Ingebouwde opbergruimte

Een discrete, ingebouwde opbergoplossing is meegenomen in de inrichting van deze entree. Dit om te voorkomen dat opbergoplossingen te veel ruimte in beslag nemen. De glanzende betonnen vloer en de witte muren krijgen tegenspel van een ruwe bakstenen muur, te zien op de voorgrond.

Entree in zwart-wit

Deze entree heeft alles wat essentieel is in deze bijzondere ruimte. Je vindt er bergruimte, een grote spiegel en twee krukjes. Alles in een stijlvol ontwerp waarin alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd voor een strakke, minimalistische look.

Stijlvolle entree

Een zwarte deur zorgt voor een cool effect in deze minimalistische entree, waar de muren, vloeren en plafonds wit gehouden zijn. De entree is ingericht met diverse opbergoplossingen en een vloerkleed, dat de strakke lijnen breekt en gezelligheid en sfeer in de ruimte brengt.

Multifunctionele meubels

Hier gaan functionaliteit en esthetiek hand in hand om een complete, praktische en vooral mooie entree te creëren. De handige bank dient als gecombineerde zitplaats en schoenenopberger, en sluit aan bij de lichte vloer.

Geïntegreerde kastenwand

Een mooi, groot bergmeubel is geïntegreerd in de architectuur van dit huis en dient als praktische opbergruimte in de entree. De zwarte opbergwand vindt een tegenhanger in de betonnen vloer en het mooie houten raamkozijn.

Zeeën van licht en opbergruimte

Een stijlvolle New Yorker-muur laat veel licht binnen, waardoor de ruimte groter lijkt. Het fijne opbergmeubilair is wit, wat de lichte uitstraling ondersteunt en voorkomt dat de entree vol oogt.

Minimalisme met een twist

De zwarte en witte nuances ondersteunen de minimalistische stijl en helpen om visuele rust in de ruimte te creëren. Tegelijkertijd breken de tegels met hun fijne patronen de strakke, minimalistische lijnen en geven ze de entree karakter.

Gezellig en praktisch

De houten elementen en twee bruine leren kussens zorgen voor gezelligheid en comfort in deze hal, die met laden en planken opbergruimte biedt, plus praktische kapstokhaken.

Daarbij is er een geïntegreerde zitplek gecreëerd, ook erg handig in de entree.

Praktische entree

Praktische tegels, veel bergruimte en zitplaatsen. Deze entree straalt praktisch nut en functionaliteit uit, wat sterk wordt ondersteund door de consequent eenvoudige, minimalistische stijl.