Live Light Premium Verhuurservice
© Live Light

Jouw droominterieur voor een maandelijks bedrag: Live Light

Met Live Light huur je premium, samengestelde meubels en beslis je later of je wilt ruilen, retourneren of uitkopen.

Duurzaamheid

Iedereen zal het gevoel herkennen, het eindeloos afwegen van de keuzes binnen je interieur. Met vragen als: Is dit tijdloos? Wil ik hier de komende 5 of 10 jaar tegenaan kijken? En hoe ziet mijn leven eruit over een paar jaar?

Live Light komt met de oplossing. Het huren van meubels en een interieur dat meebeweegt met jouw levensfasen, zonder onnodige uitgaven en afval. Live Light is een hoogwaardige meubelverhuurservice met als streven een duurzame en circulaire economie. Dit betekent dat hun meubels en accessoires herhaaldelijk worden (her)gebruikt en daardoor (opnieuw) geliefd, indien nodig worden opgeknapt en uiteindelijk worden gerecycled tot nieuwe ontwerpen.

Live Light Premium Verhuurservice
© Live Light

Een geheel nieuwe benadering van interieur ontwerp

Live light komt voort uit meer dan 25 jaar gezamenlijke ervaring als onderdeel van de Ethnicraft Group, dat als visie heeft te werken met producten met doordachte en tijdloze ontwerpen, gemaakt van hoogwaardige materialen, die generaties lang meegaan.

Met Live Light wordt het Ethnicraft verhaal een circulair verhaal met volledige controle over de levenscyclus van de producten. Door middel van het opknappen van de producten wordt de druk op natuurlijke hulpbronnen geminimaliseerd door de levensduur van het product te maximaliseren.

Er worden betaalbare designopties aangeboden aan degenen die dat willen, wanneer ze het nodig hebben.

Live Light Premium Verhuurservice
© Live Light

Hoe werkt het?

Of je nu een kleine verandering in je interieur wilt toevoegen, in de vorm van wat accessoires of je gaat voor een verandering die een grote impact zal hebben...het begint met het selecteren van je items. Selecteer de items die je wilt en kies je minimale abonnementsperiode van 6 tot 48 maanden. Hoe langer het abonnement, hoe lager het maandbedrag.

Last van keuzestress? Neem eens een kijkje bij de samengestelde bundels en krijg je woonkamer, eetkamer, slaapkamer en kantoor volledig gemeubileerd voor een betaalbare vergoeding per maand of boek een interieuradvies.

Stressvrije levering op een zelf uitgekozen datum dus leun achterover, ontspan en geniet van de 'witte handschoen' bezorgervaring. Dit houdt in dat de meubelen geleverd worden binnen 4-10 dagen en eventueel gemonteerd worden naar behoefte. Afhalen is gratis! Zo simpel? Ja!

Mis je toch nog iets of was jouw keuze niet helemaal de juiste? Voeg je meubels toe, ruil of breng ze terug wanneer je maar wilt. Helemaal in love op een item? Dan is er de mogelijkheid tot kopen, hiervoor betaal je nooit meer dan de prijs in de winkel.

live light interieur verhuur
© Live Light
live light sofa interieur
© Live Light