scandinavian living
© Andreas Mikkel Hansen

Het nieuwe nummer: Scandinavian Living #9

Het nieuwe nummer staat in het teken van Kerst met decoratie-ideeën, tafelstyling, zelfgemaakte kransen en een speciale cadeaugids.

Vier een mooie kerst

Als er één ding is waar ik ieder jaar weer naar uitkijk, dan is het kerst. Deze tijd van het jaar heeft iets magisch: ik vind niets mooier dan de twinkelende lichtjes overal die zorgen voor een sprookjesachtig straatbeeld, de koudere dagen, kaarsen aan in huis en kerstliedjes op de radio. In Scandinavie is kerst een groot feest, waar allerlei tradities bij horen. Een aantal van deze tradities zien we meer en meer in ons land verschijnen. In Scandinavian Living hebben we in dit nummer gekozen voor veel kerstinspiratie, met decoratie-ideeën, kransen om zelf te maken, heerlijke kerstrecepten en een aantal huizen in kerstsfeer.

Daarnaast vind je in dit nummer een uitgebreide cadeaugids met aandacht voor duurzame geschenken die tijdloos zijn en hun waarde behouden. Cadeaus die je met aandacht uitkiest en geeft.

We kijken binnen in mooie huizen in Nederland, Noorwegen en Denemarken en hebben gesproken met July Adrichem, een Nederlandse kunstenaar die zich richt op minimalistische vormen met een rauw randje. Lees ook het trendrapport over design met een diepere betekenis en de verhalen van ontwerper Patricia Urquiola en Raf Simons.

Heel veel leesplezier!

Bestel het magazine hier. Dan valt het binnenkort bij je op de mat.

Jantine Vaartjes
Redacteur Nederland Scandinavian Living

scandinavian living kerst
© Birgitta Wolfgang Bjornvad
Scandinavian Living kerst
© Birgitta Wolfgang Bjornvad