miniolifant van Kay Bojesen

Ontvang een miniolifantje van Kay Bojesen voor een speciale prijs!

Je krijgt nu de leuke miniolifant van Kay Bojesen plus 6 nummers Scandinavian Living voor slechts € 45.

Ontvang een designklassieker van Kay Bojesen!

Het schattige olifantje is het nieuwste lid van de olifantenfamilie van Kay Bojesen. Krijgt het ook een plekje in jouw familie?

De olifant is een van de populaire houten dieren van Kay Bojesen, en je ontvangt nu 6 nummers Scandinavian Living plus het olifantje voor een scherpe prijs.

De miniolifant is perfect voor de verzamelaar met een voorliefde voor designgeschiedenis, maar is ook een mooie, warme aanwinst voor in huis. Hij brengt leven en vrolijkheid in de woonkamer, de kinderkamer of waar je hem ook wilt neerzetten.

De Kay Bojesen-olifant is een klassieker en een dierbare vriend, die je leven lang met je meegaat. Combineer hem met de andere houten dieren of met koffietafelboeken of zet hem in de boekenkast.

Miniolifant van Kay Bojesen plus 6 nummers Scandinavian Living

Het olifantje is 9,5 cm hoog en heeft een winkelwaarde van € 95. Voor slechts € 45 krijg je de olifant plus 6 nummers Scandinavian Living – met inspiratie voor de lente en de zomer, voor zowel binnen als buiten. En als abonnee heb je ook gratis toegang tot Scandinavian Living digitaal.

Maak hier gebruik van de aanbieding

miniolifant van Kay Bojesen