Hotspot: NOMA Veluwe

Op een van de mooiste plekken in Nederland kun je nu genieten in een van de 12 natuurhuisjes op Noma Veluwe.

Noma Veluwe vakantiehuisjes

Nederland kent vele mooie natuurgebieden en vakantielocaties. Een daarvan is De Veluwe, waar je de rust en ruimte ervaart in een prachtige omgeving. Deze plek is daarmee dan ook de perfecte locatie voor twaalf design natuurhuisjes: Noma Veluwe, onderdeel van het rustige park De Veldkamp. Twaalf huisjes van twaalf verschillende eigenaren met net even een andere look and feel, maar allen een heerlijke prek om er even tussenuit te gaan.

Noma Veluwe vakantiehuisje
© Noma Veluwe

Scandinavisch tintje

De twaalf huisjes zijn allen even groot (ongeveer 50m2) en zijn ingericht voor 4 of 5 personen, met twee slaapkamers. De huisjes zijn allemaal net even anders ingericht en hebben allen een Scandinavische naam waarbij genieten, natuur en rust centraal staan. De eigenaren hebben zich veel laten inspireren door de natuur bij het kiezen van kleuren, materialen en meubels. Maar eigenlijk bij ieder huisje draait het om een sfeervol en warm gevoel met een relaxte sfeer.

Allemaal net even anders ingericht maar allemaal met stijl en oog voor detail.

noma vakantiehuisje veluwe

Bij de inrichting van het vakantiehuisje Fred zijn de groene kleur en natuurlijke tinten uit de bosrijke omgeving als uitgangspunt gekozen. Het huisje voelt daardoor sfeervol, warm en modern aan.

© Noma Veluwe
noma veluwe vakantiehuisje badkamer
© Noma Veluwe

De omgeving

De vakantiehuisjes van Noma Veluwe liggen op een rustig vakantiepark, De Veldkamp, in Epe. Dit plaatsje ligt in het noordoostelijk gedeelte van de Veluwe. Het nabijgelegen centrum is erg charmant met leuke eettentjes en andere winkels. Zelfs een lunch of diner midden in het bos is mogelijk. In de buurt vind je ook de Renderklippen, een prachtig gebied tussen Heerde en Epe, begroeid met heide en dennen. En landgoed Tongeren ligt zelfs op loopafstand. Dit landgoed is ontzettend gevarieerd met heide, bos en weilanden.
Loop over het houten vlonderpad voor een bijzondere ervaring.

De meest bekende natuurgebieden van de Veluwe zijn het Nationaal park de Hoge Veluwe, Veluwezoom en Kootwijkerzand met zijn imposante uitkijktoren.
Op het park zelf vind je het gezellige restaurant het Boshuis. Er wordt hard gewerkt aan een nieuw concept voor koffie/lunch. Ook vind je op het park diverse speeltoestellen waar de kids zich prima zullen vermaken.

Kijk voor beschikbaarheid van de huisjes hier.

Noma Veluwe
© Noma Veluwe