MisterDesign x Artifort
© MisterDesign

MisterDesign en Artifort presenteren expositie ‘The Art of Comfort’

MisterDesign cureert ‘The Art of Comfort’ in samenwerking met Artifort. Meer dan twintig unieke designs uit 1954 tot nu vertellen het succes van Artifort met ontwerpen van onder andere Kho Liang Ie, Pierre Paulin, Geoffrey Harcourt en Khodi Feiz.

MisterDesign & Artifort

MisterDesign en Artifort hebben samengewerkt aan de expositie ‘The Art of Comfort’ waar de geschiedenis van het wereldberoemde merk staat uitgestald staat en zichtbaar is in beroemde designs. Veel van deze ontwerpen zijn bekend onder liefhebbers en verzamelaars en zijn nu eindelijk op één plek te aanschouwen. Denk hierbij aan vroegere visionairs als Kho Liang Ie, Geoffrey Harcourt en Pierre Paulin. Even zo belangrijk zijn de recente ontwerpen van Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster.

MisterDesign x Artifort
© MisterDesign

‘The Art of Comfort’

Met de expositie ‘The Art of Comfort’ zet MisterDesign Artifort in de schijnwerpers en wordt het verhaal van het Brabantse merk verteld aan de hand van drie tijdvakken. Beginnend bij Kho Liang Ie, die met zijn vooruitziende blik, kennis van design en internationale connecties Artifort opnieuw op de kaart zette. Met de komst van Pierre Paulin in 1959 brak een periode van successen aan. Dankzij zijn innovatieve productietechnieken kwamen er verschillende iconische ontwerpen tot stand die nog altijd tot de collectie van Artifort behoren. In de jaren die volgen blijft Artifort zich onderscheiden door samenwerkingen aan te gaan met verschillende internationale designers. Met Khodi Feiz als huidige Art Director wordt de herkenbare Artifort esthetiek in stand gehouden en gaat het merk een succesvolle toekomst in.

MisterDesign x Artifort
© MisterDesign
MisterDesign x Artifort
© MisterDesign

Diepere design beleving bij MisterDesign

De samenwerking tussen MisterDesign en Artifort komt na de succesvolle expositie ‘Icons by MisterDesign: Verner Panton’. Door middel van deze exposities worden iconische merken en ontwerpers op een toegankelijke manier in de schijnwerpers gezet en deelt MisterDesign dit verhaal met de bezoekers.

MisterDesign x Artifort
© MisterDesign

De expositie is te bezoeken tot en met 2 april 2023 in de winkel aan de Vughterstraat 278 in ’s-Hertogenbosch. Bij deze expositie zijn meer dan 20 designs van gerenommeerde ontwerpers én opkomende designers te zien.

MisterDesign x Artifort
© MisterDesign