© Studio Henk

Studio HENK presenteert een nieuwe buitencollectie

De Trace buitencollectie bestaat uit een stoel en bijpassende tafel die perfect zijn voor zelfs de kleinste buitenruimtes, van stadsbalkons tot smalle tuinen en dakterrassen.

Trace

Het Nederlandse designmerk Studio HENK gaat het lente/zomerseizoen in met een buitencollectie die gemaakt is om het hele jaar door van te genieten. De Trace Buitencollectie bestaat uit een stoel en bijpassende tafel die perfect zijn voor zelfs de kleinste buitenruimtes, van stadsbalkons tot smalle tuinen en dakterrassen. Gekenmerkt door asymmetrische, schuin aflopende elementen en sterke lijnen contrasteert deze collectie met organische vormen die voorkomen in de natuur.

© Studio Henk

Graphic meets nature

De Trace Buitencollectie heeft een speelse esthetiek en grafische look. De Trace Tuinstoel valt op door zijn asymmetrische rugleuning – schuin aflopend naar links of rechts - en is verkrijgbaar in vier kleuren, waardoor het mogelijk is om een buitenruimte helemaal naar persoonlijke voorkeur in te richten. De Trace Tuintafel sluit aan op de strakke lijnen in de stoel en kan worden aangeschaft als een enkele tafel of met meerdere tegelijk om een langere tafel te creëren.

© Studio Henk

Weerbestendig

De compacte buitencollectie 2023 is gemaakt van gepoedercoat staal en voorzien van een weerbestendige laag waardoor de tuinset het hele jaar door buiten kan staan en het niet ergens anders opgeborgen hoeft te worden. De Trace Buitencollectie is verkrijgbaar bij alle Studio HENK winkels, op de website, en bij retailers.

© Studio Henk
© Studio Henk