Marie-Stella-Maris lanceert 100% natuurlijke siropen

Toe aan een verrassend alternatief voor frisdrank, bier en/of wijn? Dat kan met de natuurlijke siropen van Marie-Stella-Maris. 'Seriously, subtle, sophisticated & surprising.'

Care for Water

Marie-Stella-Maris voegt aan aantal heerlijke siropen toe aan het assortiment. De siropen zijn ontwikkeld als duurzamer alternatief voor frisdranken die vaak voor 90% uit water bestaan. De siropen zijn hoog geconcentreerd en kan je thuis met kraanwater aanlengen. Uit een 0,5 liter fles siroop haal je zo’n 25 glazen limonade. Voor een reguliere frisdrank heb je daar minimaal drie flessen en dus verpakkingen voor nodig. Door siroop te drinken kan je dus eenvoudig je verpakkingsafval verminderen!

Bovendien is de siroop niet alleen een dorstlesser voor jou, je helpt ook andere mensen aan toegang tot schoon drinkwater. Marie-Stella-Maris doneert structureel een deel van haar omzet aan schoon drinkwater projecten wereldwijd. Zo heeft het merk in tien jaar tijd al 16 duurzame waterprojecten kunnen ondersteunen, waarmee bijna 85.000 mensen kunnen worden voorzien van schoon water.

drinken limonade natuurlijk
© Marie-Stella-Maris
drinken limonade vlierbloesem

Vlierbloesem, kweepeer, nootmuskaat
Floraal en fris: vlierbloesem in combinatie met kweepeer en een snufje nootmuskaat. Als een wandeling door een boomgaard in bloei. Heldere tonen van vlierbloesem zijn harmonieus in combinatie met de rijpheid van kweepeer en een subtiele sprankel van nootmuskaat. Heerlijk als dorstlesser op een warme dag.

© Marie-Stella-Maris
drinken limonade rabarber

Rabarber, granaatappel, roze peper
Een levendige, fruitige siroop met een hoofdrol voor de klassieke rabarber. De rabarber is onmiddellijk herkenbaar en zacht van smaak. De granaatappel maakt de siroop onmiskenbaar fruitig. Spanning ontstaat door de kruidigheid van roze peper en rozemarijn. Perfect als aperitief en lekker tussendoor.

© Marie-Stella-Maris

Volwassen en unieke smaken

De siropen zijn goed te combineren met kraanwater, plat of bruisend mineraalwater of te mixen in een mock- of cocktail en verschijnen in vier unieke smaken, gemaakt met 100% hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. De bijzondere combinaties van ingrediënten maken het tot volwassen siropen met meer uitgesproken fruitsmaken dan je gewend bent van een siroop. Door de toevoeging van originele en klassieke kruiden zoals nootmuskaat of roze peper ontstaat een gelaagde smaaksensatie. De siropen worden lokaal geproduceerd in Amsterdam.

drinken limonade cassis

Zwarte bes, eikenhout, paradijszaad
Een iconische smaak volkomen op zijn kop gekeerd. Deze siroop heeft de fruitige zwarte bes in de hoofdrol met rokerig eikenhout als achtergrond. Donker, mysterieus en verleidelijk wordt de smaak nog spannender door het pittige paradijszaad. Een uitdagende siroop voor de speciale gelegenheid.

© Marie-Stella-Maris
drinken limonade gember

Gember, limoen, appel
Een kruidige en frisse smaak met echte gember. Een verslavende siroop die zowel herkenbaar als verrassend is. De gember zorgt voor een intens aromatische ervaring die goed combineert met een goeie dosis limoen. De pittige tonen worden samengebracht met frisse appel. Altijd gepast, maar uitstekend als aperitief.

© Marie-Stella-Maris

Verkrijgbaarheid en prijs

De siropen zijn vanaf 9 mei verkrijgbaar voor €6,99 in de Marie-Stella-Maris Stores op de Keizersgracht en de Van Baerlestraat in Amsterdam, bij NIX & NIX en online via marie-stella-maris.com.