© Anders Schønnemann

Zelfgemaakte pizza met aardperen en geitenkaas

De pizza is zelfgemaakt ... of bijna, want we hebben een beetje vals gespeeld en naanbrood als basis gebruikt.

Zelfgemaakte pizza met aardperen en geitenkaas

Sluit het venster niet

Ingrediënten

2 pizza's

  • 150 g aardperen
  • 1 rode uien
  • 2 stuks naanbrood
  • 1-2 el. olijfolie
  • 62 g mozarella
  • 62 g geitenkaas
  • takjes rozemarijn
  • peper en zout

Zo maak je de pizza's

  1. Schil de aardperen en snijd ze in dunne plakjes.
  1. Snijd de uien in kwarten.
  1. Leg het naanbrood op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk met olijfolie.
  1. Schik de gehakte mozzarella, aardperen, uien en geitenkaas op het naanbrood.
  1. Hak de rozemarijn fijn en strooi over de pizza's. Kruid met peper en zout.
  1. Bak het naanbrood ca. 10 min. in de oven op 225°.
  1. Serveer gloeiend heet uit de oven.