
Kopenhagen heeft een nieuw ambitieus gastronomisch restaurant
Aan het roer staat chef-kok Gabriele Rizzo, die de gasten meeneemt op een gastronomische reis van Italië via China naar Scandinavië.
DoorGaan voor ultieme erkenning
Kopenhagen heeft een nieuw ambitieus restaurant dat vastbesloten is om Nordhavn op de wereldkaart te zetten en een gastronomische ervaring te creëren van zo'n hoge kwaliteit dat het een Michelin-ster krijgt. Chef-kok Gabriele Rizzo staat aan het roer van het nieuwe Restaurant Hâidan, dat gevestigd is in The Audo in Nordhavn in Kopenhagen.
'We leggen de lat heel hoog voor alles wat we maken en presenteren - alle elementen werken samen om een volledig unieke ervaring te creëren wanneer je ons restaurant bezoekt. Ik heb hoge ambities en geef graag toe dat we uit zijn op de ultieme erkenning van onze gasten, maar ook op erkenning in de vorm van een Michelin-ster - en we werken elke dag met passie om onze gasten een ervaring te geven die hen aan het denken, voelen en verwonderen zet', zegt Gabriele Rizzo.