opus thuiskantoor pods
© OPUS

OPUS pod – een unieke plek in jouw eigen tuin

Met een OPUS pod plaats je snel een multifunctionele woon- of werkruimte in je tuin.

Een (werk)plek voor jezelf, in je eigen tuin

Wonen en werken in dezelfde ruimte, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe schakel je om na werktijd met je laptop nog binnen handsbereik? Hoe behoudt je concentratie en focus wanneer je binnenshuis continu wordt afgeleid? Kinderen die voorbij rennen, soep die staat te pruttelen of een partner die ook thuiswerkt: overal is afleiding. Een tuinkantoor is de oplossing. Met een kantoor in de tuin heb jij een plek waar jij in alle rust kunt werken. Zo krijg je meer gedaan gedurende jouw werkdag en trek je na werktijd de deur achter je dicht om uit te schakelen. Werk uit, prive aan. Tijd voor familie, vrienden en ontspanning.

Opus Pods thuiskantoor
© OPUS
Opus pods thuiskantoor
© OPUS

Productief werken

De missie van OPUS is om van thuiswerken een succes te maken. Goed werk start met een fijne werkplek. OPUS – the home office pod is een mede-initiatief van Tielemans Tuinhout, een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar gepassioneerd leverancier is van houten buitenverblijven door heel Nederland. Gedurende de coronapandemie zijn zij gestart met het bouwen van kwalitatief hoogstaande en moderne tuinkantoren. Nu 1,5 jaar later staan er ruim 100 OPUS pods door heel Nederland.

Overdag een thuiskantoor, in het weekend hobbyruimte, game-room voor de kids of een extra (slaap)kamer voor gasten. De pods zijn ontworpen om met focus productief in te werken, maar zijn met een aantal slimmigheden in een handomdraai om te toveren tot een ruimte voor de kids, extra slaapkamer of ruime tuinkamer.

OPUS thuiskantoor pod
© OPUS

Ingetogen ontwerp met strakke lijnen

Voor het ontwerp van de OPUS pod is gekozen voor een ingetogen ontwerp met strakke lijnen. Het kunnen vervoeren en verplaatsen van de constructie in zijn geheel, vormt de basis voor de contouren van het ontwerp. Vanuit daar is een inrichting gesitueerd die de ruimte maximaal benut. Het gebruik van een beperkte selectie aan onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen, geeft de OPUS een ingetogen uitstraling die op gaat in zijn omgeving. De houtlook PVC vloer, strak geverfde witte wanden en de matzwarte spots en -schakelmaterialen, geeft de pods een luxe en moderne uitstraling van binnen. Extra opties zoals bijvoorbeeld airco en of vloerverwarming, zonnepanelen, een sedumdak en zelfs sanitair of een keuken behoren tot de opties!

Er zijn twee modellen beschikbaar, de Alpha en de Beta. Beide modellen zijn in verschillende standaard maatvoeringen verkrijgbaar, maar ook hierbij is maatwerk mogelijk. De Alpha leent zich uitstekend voor de functie van tuinkantoor terwijl model Beta pod vaker wordt gekozen als multifunctionele tuinkamer, zeker als je hier een schuifpui of openslaande tuindeuren in opneemt.

Stel je voor dat je dit in je tuin hebt staan. Mooi om te zien, extra ruimte en een plek om je terug te trekken. Succes verzekerd!

Opus pods thuiskantoor
Opus Pods thuiskantoor
© OPUS