MisterDesign Gallery
© Ellis & Michiel

Ga mee naar een Nederlandse Designparel: De MisterDesign Gallery

Je omringen met het mooiste design in een prachtige omgeving kan op deze bijzondere nieuwe locatie.

Een dappere stap

Nadat MisterDesign vier jaar geleden de toon zette door een voormalige monumentale autogarage uit 1931 om te toveren tot een inspirerende winkel boordevol designstukken, heeft het merk opnieuw een dappere stap gezet. Op een steenworp afstand van de garage is een tweede winkel geopend in een voormalige Art Gallery. Een bijzondere plek met een overvloed aan daglicht en een adembenemend uitzicht op het nabijgelegen natuurgebied.

Zodra je het gebouw binnenstapt, voel je de rust en kun je genieten van de prachtige collectie klassieke en nieuwe iconen die hier bij elkaar zijn gebracht. De ultieme setting om inspiratie op te doen. Op deze plek vertelt Marco van Rosmalen, een van de oprichters, meer over de keuze voor een tweede winkel op een al even bijzondere locatie als de eerste.

MisterDeign Gallery
© Ellis & Michiel
MisterDeign Gallery
© Ellis & Michiel

Ultieme setting voor inspiratie

‘Het is een combinatie van factoren waardoor we hebben besloten om een tweede winkel te openen. Allereerst zijn we idolaat van design. We staan ermee op en gaan ermee naar bed. Het is onze passie om onze liefde hiervoor te delen door de verhalen achter de ontwerpen te vertellen en de schoonheid van design te laten beleven.

Daarbij is het een kunst om uit al dat moois een perfect samengestelde selectie designs te maken, die inspireert en overtuigt. En laat dat nou net zijn wat we met ons team het mooiste vinden om te doen.'

MisterDeign Gallery
© Ellis & Michiel
MisterDeign Gallery
© Ellis & Michiel

Design als duurzame keuze

'Tegelijkertijd merken we een stijgende vraag bij onze klant naar hoogwaardig design. Daaronder verstaan wij een combinatie van vakmanschap, het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en een tijdloos ontwerp. Als deze elementen kloppen, gaat een goed design met gemak een leven lang mee en kunnen zelfs volgende generaties ervan genieten.

Dit maakt design, naast bijzonder en mooi ook een duurzame keuze. En dat is een thema dat door de klant van nu steeds belangrijker wordt gevonden.'

MisterDeign Gallery
© Ellis & Michiel

De schoonheid van design

'De Gallery biedt ons een plek om nóg meer te laten zien. Het geeft ons de ruimte om onze collectie uit te breiden met nieuwe merken die ook een bijzondere locatie verdienen. De Art Gallery heeft een andere sfeer dan de garage, maar is architectonisch net zo interessant. Op 800 m2, verdeeld over drie verdiepingen, kunnen we onze collectie presenteren op een manier die recht doet aan de ontwerpen. We vinden het fijn om de klant ook op dat niveau te kunnen blijven prikkelen.

Bovendien voelt de Gallery in zekere mate aan als een woonhuis, waardoor de klant zich een realistisch beeld kan vormen van hoe de producten in een huiselijke sfeer tot hun recht komen.'

MisterDeign Gallery
© Ellis & Michiel
MisterDeign Gallery

Beroemde ontwerpen van hoogstaande merken als Cassina, de Sede, Knoll, Flexform, Interlübke, Zanotta, PP Møbler, Finn Juhl en Overgaard & Dyrman staan klaar in de Gallery, waar je ze in alle rust kunt bekijken en proberen. Laat je inspireren en ontdek de verhalen achter de ontwerpen, de vormgeving en de materialen.

© Ellis & Michiel

'De aandacht voor design in Nederland blijft groeien, en met deze twee winkels kunnen we de interieurliefhebber verrassen en inspireren met een designmix van gerenommeerde merken en nieuwkomers.

Beide winkels zijn zeven dagen per week geopend en bevinden zich op loopafstand van elkaar in het centrum van’s Hertogenbosch. We kunnen niet wachten om steeds meer mensen te laten zien wat een verrijking design kan zijn voor zowel je interieur als je kwaliteit van leven.'

Lees ook: