één geur personal & home care producten
© LVNG

LVNG, één geur voor je Personal & Home Care producten

Dit nieuwe lifestyle merk uit Nederland biedt essentials die verder reiken dan het stylen en schoonmaken van je huis. Het merk combineert natuurlijke verantwoorde producten met een minimalistisch design.

De kracht van eenvoud

LVNG is een nieuw duurzaam en verfrissend lifestyle merk uit Nederland, bedacht door twee jonge, gedreven dames uit Breda. Ontstaan vanuit de visie om Home Care te combineren met Personal Care Essentials, die je favoriete geur de hele dag aanvullen. Jouw lievelingsgeur verwerkt in ieder verzorgings- en schoonmaakproduct. LVNG streeft ernaar overbelasting te verminderen door één geur te creëren voor meerdere doeleinden. Een harmonieuze lifestyle in ieder huis en weg met de overprikkeling veroorzaakt door allerlei tegenstrijdige geuren. Het merk combineert natuurlijke verantwoorde producten met een minimalistisch design. Smells good & looking good! Creëer geureenheid in huis en maak kennis met de eerste geuren: Casablanca & Stockholm.

één geur personal & home care producten
© LVNG

Dagelijkse minimalisme

De collectie bestaat op dit moment uit een Kitchen Set en Hand Set. De Kitchen Set bevat een keukenreiniger, afwasmiddel en handzeep. De set is minimalistisch vormgegeven, met bijpassend plateau, dat niet misstaat op je keukenblad.

De Hand Set in hetzelfde design, bestaat uit een handzeep, handcrème en een bijpassend plateau. De handzeep is voor de liefhebbers ook los verkrijgbaar in beide geuren. Leuk voor de aankomende feestdagen, de sets zijn perfect om cadeau te geven, of te krijgen natuurlijk!

één geur personal & home care producten
© LVNG
één geur personal & home care producten
© LVNG

Clean en subtiel

De twee bijzondere geuren in de hoofdrol zijn uniek en krachtig te noemen. CASABLANCA is een warme, zwoele geur. Met verfijnde noten van saffraan en cederhout en een zoete twist. Gevarieerd en bruisend, net als de Marokkaanse wereldstad. STOCKHOLM is een lichte, pure geur. Clean en subtiel. Een mix van hout- en muskusnoten en de frisheid van citrus. De rust en eenvoud van Zweden in huis én vanaf 2023 zullen er ook kaarsen en geurstokjes verkrijgbaar zijn.

één geur personal & home care producten
© LVNG

Zuivere verantwoordelijkheid

LVNG heeft oog voor mens én natuur. De producten zijn daarom op verantwoorde wijze gerealiseerd. Zo is de collectie 100% vegan; vrij van microplastics, parabenen, kleurstoffen en harde chemicaliën en biologisch afbreekbaar. De flessen zijn gemaakt van suikerriet en volledig recyclebaar. Binnenkort zijn er ook refills verkrijgbaar. En zelfs het plateau is biodegradeerbaar en gemaakt van plantaardige grondstoffen; een mix van hennep met maiszetmeel. Allemaal voor de beste reiniging én een minimale impact op het milieu.

één geur personal & home care producten
© LVNG