© Stine Christiansen

Mango-kokos-limoen-ijsjes

Mango krijgt een boost van limoen en kokos met als resultaat een heerlijk exotisch ijsje.

Sluit het venster niet

Ingrediënten

2 stuks

  • 41 g mangoblokjes uit de vriezer
  • ¼ dl mangosiroop
  • ¼ dl limoensap
  • ¼ blik kokosmelk
  • ¼ dl kokossiroop, helder
  • ¼ el limoensap
  • rasp van 1/2 biologische limoen

Zo maak je de vrolijke ijsjes

• Blend mango, mangosiroop en limoensap en giet 1/3 van het mengsel in ijslollyvormpjes. Zet direct in de vriezer.

• Klop kokosmelk, kokossiroop en limoensap door elkaar en verdeel 1/3 ervan over het bevroren mangomengsel. Zet de vormpjes weer in de vriezer.

• Ga verder met mango als het kokosijs hard is en ga zo door tot de vormpjes vol zijn en het ijs op is.

• Serveer de ijslolly’s met wat limoenrasp erover.