© Stine Christiansen Dessert en gebak Mango-kokos-limoen-ijsjes Mango krijgt een boost van limoen en kokos met als resultaat een heerlijk exotisch ijsje. Door Gitte Heidi Rasmussen — 01. augustus 2024 Sluit het venster niet Ingrediënten - 2 stuks + 41 g mangoblokjes uit de vriezer ¼ dl mangosiroop ¼ dl limoensap ¼ blik kokosmelk ¼ dl kokossiroop, helder ¼ el limoensap rasp van 1/2 biologische limoen Zo maak je de vrolijke ijsjes • Blend mango, mangosiroop en limoensap en giet 1/3 van het mengsel in ijslollyvormpjes. Zet direct in de vriezer.• Klop kokosmelk, kokossiroop en limoensap door elkaar en verdeel 1/3 ervan over het bevroren mangomengsel. Zet de vormpjes weer in de vriezer. • Ga verder met mango als het kokosijs hard is en ga zo door tot de vormpjes vol zijn en het ijs op is. • Serveer de ijslolly’s met wat limoenrasp erover. Verwante artikelen Huizen Het Zoete Zomerleven Huizen Een modern paradijs op Mallorca Huizen Op adem komen aan het meer Huizen Wohlerts wonder op Bornholm Huizen Een oase van rust aan het water Huizen Volgens de regelen der kunst