© Stine Christiansen Dessert en gebak Mango-kokos-limoen-ijsjes Mango krijgt een boost van limoen en kokos met als resultaat een heerlijk exotisch ijsje. Door Gitte Heidi Rasmussen — 01. augustus 2024 Sluit het venster niet Ingrediënten - 2 stuks + 41 g mangoblokjes uit de vriezer ¼ dl mangosiroop ¼ dl limoensap ¼ blik kokosmelk ¼ dl kokossiroop, helder ¼ el limoensap rasp van 1/2 biologische limoen Zo maak je de vrolijke ijsjes • Blend mango, mangosiroop en limoensap en giet 1/3 van het mengsel in ijslollyvormpjes. Zet direct in de vriezer.• Klop kokosmelk, kokossiroop en limoensap door elkaar en verdeel 1/3 ervan over het bevroren mangomengsel. Zet de vormpjes weer in de vriezer. • Ga verder met mango als het kokosijs hard is en ga zo door tot de vormpjes vol zijn en het ijs op is. • Serveer de ijslolly’s met wat limoenrasp erover. Verwante artikelen Interieur Arne Aksel lanceert het perfecte beige in samenwerking met Flügger – het resultaat is op zijn zachtst gezegd verrassend Huizen Het droomhuis van een verzamelaar Appartementen Appartement 54: klein, maar compleet en rustig Huizen Leeg nest wordt warm bad – 'Zonder meubels erin moet het huis al goed voelen' Design Je kent de Radiohouse hanglamp. Opmerkelijk lampennieuws heeft het potentieel om een langdurige concurrent te worden Huizen 'Het is een heel ander huis geworden dan ik me had voorgesteld'
Interieur Arne Aksel lanceert het perfecte beige in samenwerking met Flügger – het resultaat is op zijn zachtst gezegd verrassend
Design Je kent de Radiohouse hanglamp. Opmerkelijk lampennieuws heeft het potentieel om een langdurige concurrent te worden