© Claus Troelsgaard

Cocktail to-go: Collins met vlierbloesem-siroop

Het is lekker, verfrissend en werkt goed als dorstlesser.

Collins In The Garden

Sluit het venster niet

Ingrediënten

2 cocktail

  • 90 ml gin
  • 40 ml sap van versgeperste citroen
  • 40 ml vlierbloesem-siroop
  • bruisend water
  • komkommer

Zo maak je de cocktail

  1. Giet de gin, citroen en vlierbloesem-siroop in een hoog glas met veel ijs.
  1. Vul aan met bruisend water.
  1. Garneer het drankje met een dun gesneden komkommerlint.
  1. Je kunt de drank ook in kleinere flesjes maken om mee te nemen. Vul elk flesje voor 1/3 met het gin-, citroen- en vlierbloesemsiroopmengsel. Zet de kleine flesjes vervolgens in de vriezer.
  1. Om te serveren: vul aan met bruisend water en leg een dun komkommerlint in de hals van de fles.