© Helle Helle Kjems

Frisse en romige Tropical Mango

Dit heerlijke drankje zonder alcohol is verfrissend en lekker. Het zal zeker goed gaan bij de vele zwoele zomeravonden. En als je kokossiroop toevoegt, gaan de gedachten al snel uit naar de Piña Colada!

Tropical Mango met banaan

Droom je naar exotische landen met deze smoothie. Perfect voor warme lente- en zomeravonden.

Sluit het venster niet

Ingrediënten

2 glas

  • 200 g bevroren mango
  • 1 stuks banaan
  • Sap van een halve limoen
  • 2 dl 1 yoghurt

Zo maak je het:

  1. Doe mango, banaan, limoensap en yoghurt in een blender.
  1. Meng tot het een romige consistentie heeft.
  1. Garneer eventueel met verse basilicumblaadjes of muntblaadjes en een schijfje limoen.

Tip: Voeg kokossiroop toe om het drankje nog exotischer te maken.

Tropical Mango Mocktail

De Tropical Mango is geserveerd in de Ripple Champagne Saucer van Ferm Living.

© Helle Helle Kjems