Eten "Hotdogs" met zeevruchtensalade Maak zelf een nieuwe versie van de klassieke hotdog met zeevruchtensalade, avocado en verse kruiden. Door Gitte Heidi Rasmussen — 17. augustus 2022 #Dagelijks eten © Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Zeevruchten "dogs" Sluit het venster niet Ingrediënten - 2 pers. + Wat je nodig hebt: 25 g mayonaise ¼ tl dijonmosterd ¼ tl fijngehakt, gezouten citroen Enkele druppels tabasco 66 g garnalen 58 g rivierkreeftstaartjes 1½ asperges ⅓ avocado ⅓ el gehakte dille ⅓ el bieslook zout en peper 2 zachte hotdogbroodjes Bereidingswijze Meng mayonaise met de dijonmosterd, citroen en een beetje tabasco. Laat de garnalen en de rivierkreeftstaartjes uitlekken en doe ze bij de mayonaise. Verwijder het houtachtige uiteinde van de asperges en snijd ze fijn. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en de schil, en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Roer de asperges en avocado door de mayonaise. Breng op smaak met kruiden, zout en peper. Vul de broodjes met de zeevruchtensalade en garneer met wat extra kruiden. Verwante artikelen Lunch Kipsalade met paddenstoelen, asperges en baconcrunch Lunch Gemarineerde haring, preicrème en tuinkers Drankjes Maak je eigen komboecha met de smaak van vlierbloesem en framboos Eten Kabeljauw in zoutkorst met bieslookmayo, kruiden & popcorn Eten Komkommersoep met harder en forelkuit Diner Gebakken haan, doperwten, spinazie en citroensaus