Eten "Hotdogs" met zeevruchtensalade Maak zelf een nieuwe versie van de klassieke hotdog met zeevruchtensalade, avocado en verse kruiden. Door Gitte Heidi Rasmussen — 17. augustus 2022 Dagelijks eten © Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Zeevruchten "dogs" Sluit het venster niet Ingrediënten - 2 pers. + Wat je nodig hebt: 25 g mayonaise ¼ tl dijonmosterd ¼ tl fijngehakt, gezouten citroen Enkele druppels tabasco 66 g garnalen 58 g rivierkreeftstaartjes 1½ asperges ⅓ avocado ⅓ el gehakte dille ⅓ el bieslook zout en peper 2 zachte hotdogbroodjes Bereidingswijze Meng mayonaise met de dijonmosterd, citroen en een beetje tabasco. Laat de garnalen en de rivierkreeftstaartjes uitlekken en doe ze bij de mayonaise. Verwijder het houtachtige uiteinde van de asperges en snijd ze fijn. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en de schil, en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Roer de asperges en avocado door de mayonaise. Breng op smaak met kruiden, zout en peper. Vul de broodjes met de zeevruchtensalade en garneer met wat extra kruiden. Verwante artikelen Huizen Een oase van rust aan het water Huizen Volgens de regelen der kunst Huizen Even weg van de drukke stad Huizen Een leeg canvas werd ingevuld Huizen Waterbedrijf omgetoverd tot droomvilla Appartementen Triomfbogen