groenteportretten fine art rabarber recept
© Meet Your Greens

Ode aan de groente

Met hun fine art groenteportretten nodigt Meet Your Greens je uit om met verwondering naar de schoonheid van groenten te kijken.

Passie voor eten met een volle, eerlijke smaak

Een verhaal van liefde en aandacht voor alles waar zomaar het leven doorheen stroomt, zichtbaar en vol kracht, maar ook bescheiden en stil. In Meet Your Greens combineren Ruud en Arjanne, een makers duo uit Arnhem hun liefde voor eten en voor het zichtbaar en voelbaar maken van wat onder de oppervlakte bruist. Arjanne met haar koken, Ruud met zijn liefde voor beeld en verhaal. Allebei met hun gevoel voor sfeer en hun eigen touch.

''Voor ons zit rijkdom in het ogenschijnlijk eenvoudige: in een vers geoogst bietje, de eerste koolrabi in het voorjaar. Groenten zijn een mooi, alledaags voorbeeld van pure levenskracht. Graag nemen we je, met deze Groenteportretten, mee in schoonheid en verwondering'' aldus Ruud en Arjanne.

Onderaan ieder groenteportret vind je een heerlijk recept met de groentesoort uit het portret. Wat dacht je bijvoorbeeld van geroosterde rabarber. Klink heerlijk toch?

groenteportretten fine art rode biet recept
© Meet Your Greens

Poëtische sereniteit

Met portretten als 'de danser' en 'jump for joy' krijgen de portretten de namen die ze verdienen. Ook het drukwerk is buitengewoon en vraagt daarom om buitengewoon designpapier. Het geselecteerde hoogwaardige, duurzame papier heeft een open structuur met een natuurlijk witte tint, waardoor de details bijna voelbaar worden en de portretten sereniteit uitstralen. Het papier draagt zo bij aan een poëtische en tekenachtige sfeer in jouw keuken of bij de eettafel en je voelt je verbonden met het land, de boer en de seizoenen.

groenteportretten fine art ui recept
© Meet Your Greens

Arjanne

''Voor mij is lekker koken het respecteren van het product en de smaak ervan. Maar ook weten waar mijn eten vandaan komt. Wie is de boer, op welk stuk grond groeide deze rode biet en hoe heeft dit de smaak gevormd. Dit gevoel van verbondenheid, schoonheid en verwondering wil ik graag doorgeven met de Groenteportretten van Meet Your Greens''

groenteportretten fine art koolrabi recept
© Meet Your Greens

Ruud

''Met Meet Your Greens geef ik met Arjanne onze dagelijkse, doodgewone groenten een waardig en verdiend podium. Een plek waar ze kunnen stralen, worden gezien en worden genoten.''

groenteportretten fine art courgettes recept
© Meet Your Greens