3 kleine dingen die een enorm verschil maken in je dagelijks leven

Een paar kleine veranderingen zijn genoeg om jezelf in het dagelijks leven wat meer te verwennen. Lees hier onze beste tips.

Selahatin tandpasta
© Selahatin

Dagelijkse rituelen met een beetje meer verwennerij

We zijn vast niet de enigen die tientallen euro’s en uren research hebben besteed aan het vinden van precies de juiste gezichtscrème. Maar stellen we dezelfde eisen aan de verzorging van ons gebit? Selahatin zet zich in om van de dagelijkse gebitsverzorging een verwenritueel te maken. Elk product is ontworpen om alledaagse producten als tandpasta en mondwater naar een luxueuzer niveau te tillen.

De geur van de producten is geïnspireerd op de rustige Zweedse natuur en het drukke stadsleven van Istanboel, en die combinatie is heel bijzonder. En dankzij het eenvoudige, gestroomlijnde design mogen de producten gezien worden in je badkamer.

Lees hier meer over Selahatin.

Lees ook:

The needo beddengoed
© The Needo

Een goede nachtrust

Mooi beddengoed maakt een wereld van verschil voor de algehele uitstraling van je slaapkamer. En er is niets lekkerders dan ’s avonds tussen frisgewassen lakens te kruipen.

Het beddengoed van The Needo is gemaakt van 100% geweven katoen met een hoge draaddichtheid, waardoor de stof lang mooi blijft en lekker blijft aanvoelen. Alles wordt geproduceerd in Guimarães, een dorpje in het noorden van Portugal, dat bekend is om zijn trotse textieltraditie.

Lees hier meer over The Needo.

Bloomon bloemen bloemenabonnement
© Bloomon

Abonnement op zelfverwennerij

Een verse bos bloemen is het summum van verwennerij en aandacht voor jezelf. Dus waarom zou je jezelf niet trakteren op een bloemenabonnement? Bij Bloomon kun je elke week, elke twee weken of elke maand verse bloemen laten bezorgen – je bepaalt zelf hoe vaak! De keuze gaat van kleine, kleurrijke blikvangers voor op een kastje tot grote statementboeketten voor op de eettafel, dus je kunt het zo bont maken als je wilt.

Lees hier meer over Bloomon.