8 fijne thuiswerkplekken met elk hun eigen sfeer

Of je nu een minimalistisch, persoonlijk, luxueus of discreet thuiskantoor wilt, hier vind je inspiratie.

Discreet en geïntegreerd

Je merkt dit fijne thuiskantoor nauwelijks op, zo discreet als het in de woonkamer is geïntegreerd: weggewerkt in de ingebouwde boekenkast.

Posters, planten en mooie interieurobjecten trekken de stijl van de woonkamer door, en dit wordt ondersteund door de keuze van een stijlvolle leren stoel in plaats van een klassieke bureaustoel.

Je eigen thuiswerkplek

Hier is een klein hoekje omgebouwd tot kantoor aan huis. De gezellige hoek straalt persoonlijkheid uit met een mooie groene kleur op de muur, verse bloemen, groene planten, posters, persoonlijke interieurobjecten en natuurlijk het geïntegreerde kurken prikbord voor al die creatieve gedachten.

Lees ook:

Klein maar fijn

Je hebt niet meer nodig dan een kleine tafel, een goede stoel en wat bergruimte, voor een klein thuiskantoor.

Hier is gekozen voor een inrichting met bergruimte in de hoogte, waardoor de werkplek zelf luchtig blijft. Een mooie en discrete oplossing die je makkelijk kunt toepassen in een hoek van de woon- of slaapkamer.

Eenvoudig en minimalistisch thuiskantoor

Hier zijn de kleuren tot een minimum beperkt: overal is voor zwart-wittinten gekozen.

Dit maakt het thuiskantoor discreter en onopvallender, wat een voordeel kan zijn als je bijvoorbeeld in de slaapkamer of woonkamer werkt. Tegelijk ondersteunen de zwarte en witte tinten een eenvoudige en minimalistische stijl, die de ruimte karakter geeft.

De luxe variant

Weinig mensen hebben waarschijnlijk een hele kamer als thuiskantoor, maar als je die mogelijkheid hebt, is dat een duidelijk voordeel. Het biedt zowel ruimte als rust voor bezinning, terwijl je tegelijk de rommel vermijdt die onlosmakelijk verbonden is met een thuiskantoor in de woonkamer.

In dit thuiskantoor zijn de ruimte en het natuurlijke daglicht optimaal benut, en ook is er aandacht besteed aan de details van de inrichting.

Voor kleine woningen

Geïntegreerd in een grote kast vind je deze opvallende werkplek. Een slimme en stijlvolle oplossing waarmee je je thuiskantoor in een handomdraai kunt verstoppen.

De blauwe kleur geeft de ruimte een uniek en persoonlijk effect, terwijl hij ook een ruimte in de kamer markeert en een mooi contrast vormt met de tere roze kleur van de deuren. De perfecte oplossing voor de kleine woning.

Klassiek en stijlvol thuiskantoor

Een thuiskantoor in de woonkamer is opeens geen probleem meer als het er zo uitziet.

Door de stijl van het thuiskantoor af te stemmen op de rest van het huis, creëer je een vloeiende overgang tussen de woonkamer en je werkplek, en wordt je kantoor aan huis een mooi onderdeel van de inrichting.

Je ziet eraan af dat het loont om te investeren in de juiste meubels en je thuiskantoor met zorg in te richten.

Een groene hoek

Als je een thuiskantoor met een wow-factor wilt creëren, zijn karakter en levendigheid de sleutel. En groene planten zijn de perfecte oplossing.

Ze brengen leven, kleur en persoonlijkheid in je interieur. Bovendien helpen ze een gezellig, huiselijk gevoel te scheppen dat een must is in zo’n ruimte.