© Kristina Dam Studio

Een Griekse droom met Scandinavische touch

Het prachtige Parocks Hotel heeft een spectaculair uitzicht op de oceaan in het adembenemende Paros in Griekenland.

Kom tot rust

Parocks Luxury Hotel & Spa is je persoonlijke toevluchtsoord, genesteld op een afgelegen klif aan de oostkust van Paros. Eén met het wilde, rotsachtige landschap dat de inspiratie vormde voor de naam, kijkt Parocks uit over het oneindige blauw van de Egeïsche Zee. Vijf onafhankelijke gebouwen gaan op natuurlijke wijze op in de omgeving en vormen een typisch Cycladische nederzetting, een plek die de lokale architectuur respecteert en aanvult. Kom tot rust en ervaar de onvergetelijke en oprechte gastvrijheid die dit vredige toevluchtsoord te bieden heeft.

© Kristina Dam Studio

Update

Het hotel Parocks was op zoek naar een frisse en moderne uitstraling die de natuurlijke schoonheid van het omringende landschap zou aanvullen. Ze hebben het interieur geüpdatet met onder andere de Curved Bench, Arch Tables en Dome vazen van Kristina Dam Studio. Een perfecte match als je het ons. vraagt! Al met al vormt de sculpturale en eigentijdse look een aanvulling op de strakke lijnen en het minimalistische ontwerp waardoor een gevoel van harmonie en rust onstaat in het hotel.

© Kristina Dam Studio
© Kristina Dam Studio
© Kristina Dam Studio

Kristina Dam

Kristina Dam studeerde af aan de Royal Danish School of Fine Arts, Architecture and Design in Kopenhagen. In haar ontwerpen vind je haar grote liefde voor architectuur en minimalistische grafische lijnen terug. Alles komt voort uit Kristina's passie voor design en kunst. Ze vindt haar inspiratie tijdens het reizen, browsen op Pinterest, blogs, Instagram en praten met mensen.

Haar eerste product - een reeks illustraties in beperkte oplage - werd al snel een favoriet in Scandinavische designwinkels, tijdschriften en huizen. Tot aan vandaag de dag heeft Kristina Dam Studio zich ontwikkeld tot een gerenommeerd ontwerper van meubels en accessoires. Elk jaar worden er twee collecties gelanceerd en Kristina Dam werkt samen met zowel opkomende als gevestigde ontwerpers.

© Kristina Dam Studio