5 opbergmogelijkheden voor de kleine hal

Benut de ruimte in je kleine hal optimaal met deze 5 slimme opbergmeubels.

Zitplaats met opbergruimte

Als je 's ochtends je schoenen aan moet trekken, doet een zitplaats in de hal wonderen. Deze mooie bank kan van alles en nog wat herbergen en staat prachtig in de hal.

Bank 503 euro, gevonden bij Bolia.com

© moodings.com

Legplank en kapstok in één

Met een combinatie van legplank en kapstok kun je de jassen en losse dingen in je hal bij elkaar bewaren. Je kunt de legplank gebruiken voor wanten en mutsen, maar je kunt er ook opbergdoosjes op zetten voor kleine spullen zoals fietslampjes, sleutels en dergelijke.

Kapstok, 216 euro, gevonden bij moodings.com.

Lees ook:

© Muuto.com

Muuto The dots

Deze mooie ronde haken van Muuto zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren en zijn ideaal in een kleine hal. Ze zijn op zichzelf al heel decoratief en kunnen worden gebruikt om allerlei dingen aan te hangen.

Muuto The Dots, 99,5 euro, gevonden bij muuto.com.

De smalle schoenenkast

De smalle schoenenkasten nemen bijna geen ruimte in en je kunt er verrassend veel schoenen in kwijt. Het is de perfecte oplossing om je schoenen aan het zicht te onttrekken en meer ruimte en orde te scheppen in je hal. De smalle schoenenkast is er in vele uitvoeringen, dus er is volop keuze om de perfecte maat en stijl voor jouw hal te vinden.

Hübsch Scokast eikenhout, 370 euro, gevonden bij hubsch-interior.com.

Lees ook:

© Umbra.com

Spiegel met opbergruimte

De spiegel is een must in de gang, maar waarom zou je hem niet combineren met wat opbergruimte? Deze spiegel heeft een mooi en discreet schap aan de achterkant, waar je je kleine spullen op kunt bergen. Het is bijvoorbeeld de perfecte plek om je sleutels en je portemonnee te bewaren.

Cubiko spiegel met opbergruimte, 35 euro., gevonden bij Umbra.com