© Styling: Rikke Graff Juel Foto: Christina Kayser O.

6 hallen met wow-effect

We hebben 6 indrukwekkende droomhallen verzameld. Bekijk ze hier.

Een hal met stijl

Het eerste vertrek van je huis, dat je ziet als je binnenkomt, is de hal. Hier wordt de eerste indruk en het eerste beeld van het huis gegeven.
We hebben 6 verschillende en exclusieve hallen verzameld waar je elke dag wel binnen zou willen komen.

Unieke hal

In de grote hal van dit weelderige herenhuis zijn alle wanden bekleed met schitterend stucwerk. Het plafond is hoog en het prachtige visgraatparket vormt een mooi contrast met de grote, lichte ruimte.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Museum-vibes

Als je deze hal binnenkomt, wacht je een golvende en fraaie houten wand in geolied eikenhout met messing lijstwerk dat veel charme aan de ruimte geeft.
Deze mooie entree doet bijna denken aan een modern museum, want de bouwkundige aspecten zijn weloverwogen.

© Mads Mogensen

Een hal met karakter

In deze hal word je welkom geheten met donkere kleuren, die voor een toffe, gastvrije sfeer zorgen.
Deze ruimte weerspiegelt de geest van de rest van het huis en de Afrikaanse gazelle aan de muur getuigt van een huis waar plaats is voor het extravagante.
Je kunt je hal wat persoonlijker maken door een mooie kandelaar neer te zetten. Kijk of je je favoriete kandelaar kunt vinden in onze grote gids met kandelaars.

Lees ook:

© Foto: Niklas Højlund, Styling: Katrine Kaul

Een hal met een Italiaanse sfeer

Je komt het huis binnen en stapt op een vloer, bedekt met grote stukken Italiaans groen marmer, wat de toon zet voor de rest van dit kleurrijke en warme huis.
De op maat gemaakte extra hoge kastenwand biedt veel opbergruimte en zorgt voor strakke lijnen in deze kamer.
Om een luchtige overgang tussen de kamers te creëren, zijn er glazen deuren met zwarte ijzeren omlijstingen en messing handgrepen, een detail dat in het hele huis terugkomt.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Elegante en antieke entree

Dit is de hal van een 100 jaar oude villa. Het pand is met zorg gerestaureerd, met respect voor de oorspronkelijke stijl.
Dit komt ook tot uiting in het plafond van de hal. Het past bij de geoliede leuning van de trap en steekt prachtig af tegen de witte muren en de mooie lichtinval. De kroonluchter geeft de ruimte een bijzondere en exclusieve uitstraling.

© Pernille Greve

In deze hal waan je je in New York

Dit 450 m2 grote, onder architectuur gebouwde huis, dat speciaal is ontworpen voor de locatie, betreed je via een unieke ruimte, waar veel aandacht is besteed aan de details.
Het lichte visgraatparket past goed bij de ruwe grijze bakstenen muur en vormt een contrast met de zwarte accessoires van Skagerak, die bijdragen aan een sfeer als in een New Yorkse loft.