© Fronteriors

Fronteriors lanceert nieuw ontwerp 'Closed Weave'

Fronteriors breidt hun signature collectie uit met de introductie van een nieuwe weave aan hun populaire collectie Cane deuren.

Organische texturen

Het in Dubai gevestigde meubelbedrijf Fronteriors - dat gespecialiseerd is in het maken van deuren, bovenbladen, zijkanten en hardware om de meest populaire IKEA frames te upgraden - heeft net een nieuw ontwerp aan hun collectie toegevoegd. De nieuwe rieten 'closed weave' is organisch, neutraal en een perfecte aanvulling op hun bestaande rieten weefsels - zonder twijfel hun kenmerkende stijl. De nieuwe Cane Closed Weave is een aards, natuurlijk, handgeweven materiaal dat naadloos past binnen hun Scandinavische esthetiek en een vintage twist toevoegt.

Nieuwe houten omlijsting

De nieuwe weave is verkrijgbaar in het volledige Fronteriors palet, net als de bestaande weaves, maar alle cane weaves zijn nu ook verkrijgbaar in twee houtafwerkingen. De omlijste houten rand van de rietdeuren biedt een authentieke afwerking van kroonbesnoeiingfineer, verkrijgbaar in de natuurlijke en donkere houttinten. Denk aan organische texturen, vintage tinten en een natuurlijke look en feel.

© Fronteriors

IKEA upgrade

De afgelopen drie jaar heeft Fronteriors hard gewerkt om een gecureerde collectie te creëren voor de meest gebruikte IKEA opbergelementen. Door Fronteriors elementen toe te voegen aan een IKEA Besta, Pax, Billy of Metod kaal frame, worden klanten in staat gesteld hun eigen prachtige opbergmeubel te creëren met de functionaliteiten van IKEA en het vakmanschap van Fronteriors design. Door stijlen, kleuren en hardware te mixen en te matchen, kunnen klanten iets creëren dat hun verhaal vertelt en hun eigen stijl weerspiegelt.

Door voortdurend nieuwe stijlen, kleuren en accessoires toe te voegen aan hun online winkel, zal Fronteriors huiseigenaren blijven inspireren om IKEA frames en keukens om te toveren tot unieke stukken die spreken tot hun individuele stijl.

© Fronteriors

Over Fronteriors

Fronteriors oprichters, Kathryn Hawkes en Linda Dekkers, beiden interieur stylisten, vervulden hun eigen persoonlijke zoektocht om de dingen te ontwerpen die ze wilden dat de regio had toen ze hun krachten bundelden om deze innovatieve start-up te creëren. Sinds de start van het bedrijf begin 2019 heeft Fronteriors een indrukwekkende reeks stijlen geïntroduceerd om IKEA-meubelframes te upgraden. Waar IKEA onbetwistbare betaalbaarheid biedt, en praktische bruikbaarheid, biedt Fronteriors een selectie van deuren, bovenbladen, zijkanten en accessoires met behulp van on-trend ontwerpen en materialen om hun zeer functionele eenheden te upgraden. De hoogwaardige materialen en het vakmanschap zullen basisframes omtoveren tot uw eigen versie van een designstuk.

© Fronteriors