Fall 2022 Chair Alma Moss Grass Green
© Sofa Company

Het Deense Sofa Company lanceert nieuwe statement designs

Deze prachtige en unieke meubels geven je interieur warmte en design in mooie herfsttinten, waarmee je je huis herfstklaar maakt.

ALMA

Sofa company brengt met Alma een unieke fauteuil met een zeer harmonieuze uitstraling, geïnspireerd door hoe strandstenen zichzelf stapelen in natuurlijke, imperfecte lagen. Dit zie je vooral terug in de asymmetrische rugleuning, die de stoel een artistiek karakter geeft en daarmee een echte eyecatcher is. Staat comfort hoog in het vaandel? Dan zit je
ook goed met dit model, want de fauteuil biedt een heerlijk zitcomfort. De nieuwe Alma is verkrijgbaar in twee verschillende stoffen: een extra zacht bouclé in beige gemaakt van 100% gerecycled polyester en een matte chenille stof gemaakt van 50% gerecycled polyester met een mosachtige structuur in een felgroene tint voor een kleurenboost in je interieur.

Fall 2022 Chair Alma Moss Grass Green
© Sofa Company

DAPHNE

De modulaire bank Daphne is een nieuwe toevoeging aan ons modulaire universum. Een luxe lage, diepe en architectonische bank met een super zitcomfort waarop je heerlijk kunt wegzweven. Bovendien heeft zij zelf, ondanks haar ietwat zachte en zware vormgeving... een bijna zwevende uitstraling. De nieuwe Daphne is er in twee versies: een bouclé met een zachte structuur in een lichtbeige tint gemaakt van 70% gerecycled polyester en een zacht bouclé gemaakt van 50% gerecycled polyester in een melange van aardse en roestige tinten.

Fall 2022 Couch Daphne Pebble Rust
© Sofa Company

CHARLIE

Charlie is een zeer unieke poef met veel karakter. De gestoffeerde, cilindervormige poten en de zacht gevormde zitting maken Charlie een echte showstopper. Met zijn harmonieuze expressie en praktische afmetingen is het een mooi maar ook functionele toevallig aan je interieur. De nieuwe Charlie is er in drie uitvoeringen: een matte chenille stof gemaakt van 50% gerecycled polyester in een felgroene en een warme roestige tint & een extra zachte beige bouclé gemaakt van 100% gerecycled polyester.

Fall 2022 Pouf Charlie Faith Moss Grass Green
© Sofa Company

LEONORA

De nieuwe elegante Leonora loungebank is een lage, diepe en mooie luxe bank met een ultra zacht comfort. Hierdoor is het de perfecte loungebank om op weg te dromen. Leonora is er in twee uitvoeringen: matte chenille stof gemaakt van 50% gerecycled polyester in een felgroene tint en een zachte stof in een lichtbeige
tint. Leuk in combinatie met de Alma fauteuil.

Fall 2022 Couch Leonora Cream
© Sofa Company

FAITH

Faith is een hele speciale poef, opgebouwd uit cilindervormige poten en een zitting bekleed met een zachte stof. Het is een ontwerp met veel karakter en
expressie, die je hoogstwaarschijnlijk nog niet vaak voorbij hebt zien komen. De nieuwe Faith is er in drie uitvoeringen: een matte chenille stof gemaakt van 50% gerecycled polyester in een felgroene en een warme roestige tint & in een extra zachte beige bouclé gemaakt van 100% gerecycled polyester.

Fall 2022 Pouf Charlie Moss Gras Green
© Sofa Company