Bekijk een keuken die maar liefst vijf kleuren combineert

Deze opvallende keuken heeft een eenvoudig ontwerp met heel veel kleur.

Een gezinskeuken

Frederik Bille Brahe bezit enkele van de populairste restaurants van Kopenhagen, zoals Atelier September en Apollo Bar. Hij woont met zijn vrouw, het veelgevraagde model Caroline Brasch, en hun twee kinderen midden in Kopenhagen.

Hun bijzondere keuken vormt de ontmoetingsplek van het gezin.

Speels praktisch en functioneel keuken
© Reform
Speels praktisch en functioneel keuken
© Reform

MATCH

De keuken, het ontwerp MATCH van Muller Van Severen voor Reform, is eenvoudig, maar ook fijnzinnig gedetailleerd.

Hij combineert een aantal opvallende, vrolijke kleuren met een simpel, functioneel design. Dat geeft een bijzondere twist aan de vele originele details in het huis, zoals de zichtbare donkere balken en de lichte houten vloer.

Speels praktisch en functioneel keuken
© Reform

Speels, praktisch en functioneel

Het succesvolle stel wilde een keuken die een speelse uitstraling heeft, maar ook praktisch en functioneel is voor een leven met twee kleine kinderen.

Ze vonden het belangrijk dat de keuken ruimte biedt voor de kinderen om er te spelen en te dansen. Daarom kozen ze niet voor een kookeiland, maar voor een keuken tegen de muur, zodat de vloer grotendeels vrij blijft.

Speels praktisch en functioneel keuken
© Reform

Ontmoetingsplek

De kleurrijke keuken fungeert als de ontmoetingsplek van het gezin, of het nu gaat om spelen, koken of gasten ontvangen. Met zijn bijzondere design creëert hij een nonchalante, vrolijke sfeer, die doorwerkt in de rest van het huis.