© Getty Images

Zo kun je je keuken in slechts een paar dagen vernieuwen

Droom je er ook van om je keuken nieuw leven in te blazen? Met een paar kleine tips en trucs kun je in een paar dagen grote veranderingen realiseren. Hier lees je hoe.

Kleine tips, grote veranderingen Het kan duur zijn om de keuken te vervangen. Maar als je toe bent aan wat nieuws, dan zijn hier 6 manieren om je keuken eenvoudig en snel een nieuwe uitstraling te geven.

Hieronder vind je onze tips.

Tip 1: Vervang lamparmaturen Blaas je keuken nieuw leven in door de standaard armaturen te vervangen door koperen of messing exemplaren. Door de luxueuze, moderne uitstraling krijgt je keuken een boost.

Tip 2: Nieuwe handgrepen Vernieuw je keuken zonder dat het je een vermogen kost met nieuwe en stijlvolle handgrepen. Zo kun je je eigen persoonlijke stempel op je keuken drukken, afhankelijk van de stijl waarin je hem wilt hebben

Tip 3: Verf een wand Geef je keuken een grote maar eenvoudige make-over door één of meer wanden te schilderen. Kies een kleur die mooi contrasteert met je keuken.

Lees ook:

Tip 4: Nieuwe verlichting Geef je keuken een nieuw elan met nieuwe en spannende verlichting, waarmee je het beste uit je keuken haalt. Een goede (werk)verlichting in de keuken is heel belangrijk bij het bereiden van een heerlijke maaltijd.

Tip 5: Nieuwe planken Vernieuw je keuken door planken op te hangen, waardoor je meer opbergruimte creëert. Gebruik open planken in plaats van zware bovenkasten. Dit staat luchtiger en maakt de keuken functioneel, decoratief en overzichtelijk.

Tip 6: Nieuwe tegels Fris je keuken op met nieuwe wandtegels met een spannende textuur, motief of kleur. Ze zien er mooi uit, zijn eenvoudig te onderhouden en zullen de uitstraling van je keuken ingrijpend veranderen.