Kinfill scented object
© Kinfill

Kinfill lanceert kerstcampagne met limited edition Scented Object

Het is bijna december, een moment om na te denken over duurzaamheid. Daarom lanceert Kinfill hun nieuwe kerstcampagne: The Act of Giving.

Bitterzoet

Kinfill lanceert voor Kerst een uniek, handgemaakt keramieken object dat gedrenkt is in de net gelanceerde seizoensgeur Tangerine en deze geur verspreidt. De geur heeft een bloemig hart en een pittige basis, bitter maar zoet, klassiek maar modern. Je kunt het scented object in je Kerstboom hangen en zo je huis te verreiken met verwarmende tonen van oranjebloesem, ylang-ylang, neroli, bergamot en bloemige muskus of bijvoorbeeld tussen je kleding leggen. Hij komt in een gelimiteerde oplage van 1000 stuks.

Kinfill scented object
© Kinfill

Het plezier van geven

Tijdens de feestdagen gooien we 25% meer afval weg. Een goede reden voor Kinfill om een cadeau te bedenken met één doel voor ogen: afval minimaliseren. Dit feestseizoen dagen ze je uit om na te denken over wat je koopt. Geef een cadeau met oog voor de planeet, om voor altijd te bewaren en keer op keer opnieuw te gebruiken. In de webshop van Kinfill is een giftsectie ingericht met holiday gift sets: zorgvuldig samengestelde sets van bestaande Kinfill producten. Bij aankoop van één van de sets ontvang je het Scented Object cadeau. Daarnaast is het Scented Object ook los te koop voor €19,95.

Nog op zoek naar een mooi cadeau? Neem dan zeker een kijkje en geeft met aandacht!

Kinfill scented object
© Kinfill
Kinfill scented object
© Kinfill