© NORTVI

NORTVI opent gloednieuwe flagship store

Met een geheel unieke retail ervaring brengt NORTVI luxe en duurzaamheid samen in het hart van Amsterdam.

NORTVI

NORTVI is een Nederlands reismerk dat premium kwaliteit, design en duurzaamheid perfect combineert. NORTVI vervaardigt een hoogwaardige collectie aan reisbagage zoals koffers,tassen en accessoires, gemaakt van eco-vriendelijke materialen. Het bedrijf is in 2019 opgericht door de drie Nederlandse ondernemers Sebastiaan van Dam, Marijn van Roij en Max van Dam. Zij raakten gemotiveerd van het feit dat er geen kwalitatieve koffer is die voldoet aan de wens van de stijlvolle & bewuste consument. Het doel om de huidige industrie flink wakker te schudden met een uniek product vormde voor hen de aanleiding om het over een andere boeg te gooien.

'Met de opening van onze nieuwe store streven we ernaar om een unieke winkelervaring te creëren", zegt Sebastiaan van Dam, oprichter van NORTVI. "We willen mensen inspireren en informeren over de voordelen van premium reisbagage die zowel stijlvol als duurzaam is.'

© NORTVI
© NORTVI

Harmonie

De nieuwe NORTVI-store is ontworpen om klanten onder te dompelen in een wereld waar onberispelijk design en verfijnde esthetiek in perfecte harmonie samenkomen. De ruimte is ingericht met vloeiende ronde vormen en verrijkt met hoogwaardige materialen zoals travertin en notenhout. Het gevoel van reizen heeft NORTVI prachtig verwerkt in een store die volledig op maat is gemaakt. Het concept biedt een uitgebreid assortiment aan duurzame koffers, tassen en accessoires die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail.

© NORTVI
© NORTVI

Duurzaam reizen

In de nieuwe NORTVI-store kunnen klanten niet alleen de prachtige collectie reisbagage verkennen, maar ook profiteren van deskundig advies van het professionele team van NORTVI. Of het nu gaat om het vinden van de perfecte koffer voor een zakelijke reis of het ontdekken van de nieuwste trends in duurzaam reizen, het team staat klaar om klanten te helpen met hun behoeften en vragen.

© NORTVI
© NORTVI

Focus

Als een Nederlands reismerk met een sterke focus op duurzaamheid, is NORTVI er trots op om bij te dragen aan een meer verantwoorde en bewuste reiscultuur. Alle producten van NORTVI worden vervaardigd met respect voor het milieu, waarbij gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke materialen en productiemethoden met een lage impact.
NORTVI heeft voor het ontwerp van de store samengewerkt met architect Pepijn Smit van S-P-A-C-E die ervoor heeft gezorgd dat het concept van die nieuwe store prachtig tot bloei is gekomen.

© NORTVI