cabinanna hotspot natuur
© Joris van Gelder

Cabin Anna: één worden met de natuur

Cabin ANNA belooft een sublieme ervaring waar je de perfecte balans vindt tussen huis, natuur en mens. Het is een bewegende houten constructie waar deze drie aspecten samenvloeien.

Dynamisch huis

Hou je van de natuur, (interieur)design en rust? Dan moet je deze bijzondere plek in het Brabantse groen op gaan zoeken. Hier vind je Cabin ANNA, een uitschuifbare houten cabin waar je helemaal tot rust komt.

Cabin ANNA is een dynamisch huis dat geschikt is voor elk seizoen. Verander de inrichting in slechts enkele seconden door de cabin uit- en inelkaar te schuiven. In plaats van de natuur uit de weg te gaan, word je onderdeel van de natuur. Leef in de luxe van eenvoud in een unieke omgeving, omringd door door de sereniteit van de natuur. ANNA stelt je in staat je zintuigen te volgen.

cabinanna hotspot natuur
© Joris van Gelder
CabinAnna hotspot natuur
© Joris van Gelder

Unieke natuurbeleving

ANNA droomt van een groene wereld waarin we leven in de natuur. Elk mens, elke dag verbonden met de natuur. Een diepere connectie met elkaar en leven in een omgeving waar jij écht onderdeel van bent. Schuif Cabin ANNA helemaal open om heerlijk te badderen of slapen in de buitenlucht en, als het weer het niet toelaat, schuif je alles dicht, steek je de kachel aan en kruip je op bed met een goed boek.

Vanuit een diepe passie voor alles wat er in de natuur gebeurt, nodigt Cabin ANNA je uit om de natuur op een geheel nieuwe manier te beleven. En bij het kiezen van je overnachting kun je kiezen uit drie concepten: Remote, Resort en Collection. Elk concept biedt zijn eigen unieke natuurbeleving.

Cabinanna hotspot natuur
© Joris van Gelder
cabinanna hotspot natuur
© Joris van Gelder

Een werelds design

Cabin ANNA is ontstaan uit een verlangen om dichterbij de natuur te leven en is als een nieuw organisme in het ecosysteem waarin je leeft en de veranderingen waarneemt die buiten plaatsvinden. In 2021 heeft Cabin ANNA zelfs één van 's werelds meest prestigieuze awards gewonnen voor het design! Wat ons betreft: meer dan verdiend!

cabinanna hotspot natuur
© Joris van Gelder
cabinanna hotspot natuur
© Joris van Gelder

Welke ANNA kies jij?

Kies jouw Cabin ANNA en stap in een wereld waar je leeft in de natuur. Holenberg is de eerste locatie ter wereld waar je kunt overnachten in ANNA. Holenberg is in 2021 benoemd tot één van de 10 meest eco vriendelijke resorts van Europa door de gerenommeerde Britse krant The Guardian. De krant prijst de duurzame benadering van Holenberg: ‘Verscholen in een bos nabij de Maashorst vind je Cabin ANNA, met verschillende safari-, fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving. Jouw ecologische voetafdruk is tijdens een verblijf zoveel mogelijk gereduceerd’.

Naast ANNA Origin zijn er 4 nieuwe ANNA’s gelegen op unieke locaties in het bos.

ANNA Origin is het prototype van ANNA en vertelt het verhaal van een droom die werkelijkheid werd. Dit is de eerste ANNA die is gebouwd door designer Caspar Schols nadat hij zijn eerste cabin bouwde voor zijn moeder. ANNA Origin is wat ruwer en authentieker; ze neemt je mee in de eerste gedachten van de designer om te leven met de natuur. De vier nieuwste ANNA's verschillen van elkaar qua locatie en zijn vernoemd naar planten die typerend zijn voor het Holenbergbos.

cabinanna hotspot natuur
© Joris van Gelder