Bast vakantiehuis Belgie
© Liesbet Goetschalckx

Ontdek BAST - Uniek vakantiehuis in het bos

Een nieuwe droomplek voor twee in Belgisch Limburg, ontdek deze baken van rust in een zee van groen waar traagheid zegeviert

Behoefte aan onthaasten?

Wij hebben een nieuwe droomplek gevonden in Belgisch Limburg, rust, ruimte, met zorg vormgegeven en klaar om met jullie te delen. Dit unieke vakantiehuis voor twee ligt op een beboste helling, omarmt de bomen en kijkt letterlijk op hoge poten uit over de glooiende Haspengouwse velden rondom . Je kunt ontbijten op het terras in het gezelschap van de eekhoorns of ’s avonds genieten bij de vuurschaal beneden. ‘Bast’ ligt in een privé loofbos van 1 hectare onder het bladerdek van enkele eeuwenoude beuken. Je voelt je op een eiland ver weg van alles, maar eigenlijk ben je niet eens zo ver van de bewoonde wereld.

Bast vakantiehuis Belgie
© Liesbet Goetschalckx
Bast vakantiehuis Belgie
© Liesbet Goetschalckx

Kom Cocoonen

Het interieur ademt een heel eigen sfeer en baadt in het steeds wisselend licht dat door de bomen gefilterd wordt, hier leef je pal in de natuur zonder in te boeten aan comfort en stijl. Bijna alle meubels zijn maatwerk, van de zitbank bij de kachel tot het eigenzinnige keukeneiland. In de centrale patio laat je in het bad onder het dakraam alle dagdagelijkse beslommering even voor wat ze zijn. Het grote bed kijkt uit over een plaatje mooier dan de mens kan maken: iedere ochtend een andere zonsopgang achter de velden en geen enkel gebouw aan de horizon. Een grote schuifwand verbergt de minimalistisch badkamer met inloopdouche.

Bast vakantiehuis belgie
© Liesbet Goetschalckx
Bast vakantiehuis Belgie
© Liesbet Goetschalckx

Haspengouw, natuur in overvloed

‘Bast’ ligt in Hoeselt, aan de poort van Haspengouw, met zijn tientallen kilometers wandel- en fietsroutes door glooiende landschappen met boomgaarden en kastelen. Volgens velen wereldberoemd als ‘Het Toscane van Vlaanderen’, voor anderen een nog onondekte verrassing! Ook ben je hier vlakbij Tongeren, de oudste stad van België, met elke zondagochtend zijn bekende antiek- en vlooienmarkt. In de buurt ligt ook Bilzen met de erfgoedsite van ‘Alden Biesen’. Verder kan je naar Hasselt (25 min.) en Maastricht (35 min.) om te shoppen, wat cultuur op te doen en te genieten van eigentijdse culinaire adresjes. Waar wacht je nog op?

Bast vakantiehuis Belgie
© Liesbet Goetschalckx

LOOF

Enthousiast geworden? Ontdek dan ook de "grote broer" van Bast, genaamd Loof!