© Bloomon

Bloomon viert de lente met verfrissende voorjaars- en paascollectie

Ontluikende boeketten in stijlvolle designs sieren het lenteseizoen

Ode aan de lente

Online bloemist bloomon brengt op een verfrissende manier een ode aan de lente. Kakelverse voorjaarsbloemen en ontluikende designs die allemaal nét even anders zijn, sieren de nieuwe voorjaars- en paascollectie. De bloemstylisten hebben zich laten inspireren door de nieuwe energie van ontpoppende lentebloeiers. De floral shop biedt dit seizoen diverse boeketten in vernieuwende vormen en stijlen.

© Bloomon

Magische schoonheid

Style Director Anton van Duijn:
'Met onze nieuwe voorjaarsboeketten willen we de magische schoonheid van de lente laten zien: hét seizoen waarin alles opnieuw begint. Elke bos is ontworpen om de zintuigen te prikkelen. Ze zijn samengesteld met de allerbeste bloemen van het voorjaar, zoals weelderige bloesemtakken, sierlijke tulpen en statige Alliums.'

© Bloomon
© Bloomon

Pasen 2023: feestelijke designs

Speciaal voor de paasdagen inspireert bloomon met feestelijke designs voor de gedekte paastafel. Van populaire paasklassiekers tot excentrieke nieuwkomers; elke bos uit de paascollectie is een verrassende mix van ontluikende voorjaarsbloemen. Naast verse bloemen biedt bloomon ook luxe droogbloemen-op-voetstuk in zachte voorjaarstinten. De ster van de paascollectie is de Edition: een echte eyecatcher op de gestylde paastafel en het perfecte bloemcadeau om indruk mee te maken.

© Bloomon
© Bloomon

Nonchalante lente-look

Art Director Gina Willems:
'Geef je paastafel dit jaar extra aandacht door te spelen met hoogteverschillen op tafel. Kandelaars in verschillende hoogtes gecombineerd met speelse grassen en weelderige bloesemtakken in de vaas zorgen voor de ultieme nonchalante lente-look.'

De voorjaarscollectie is vanaf nu te bestellen en de paascollectie is vanaf 24 maart 2023 is te bestellen via bloomon.nl.

© Bloomon

Over bloomon

Bloomon is de online bloemist voor floral design. Het bloemenaanbod van bloomon bestaat uit verse seizoensbloemen en droogbloemen: verrassende designs gevuld met bloemen van de beste kwaliteit. bloomon heeft de keten flink ingekort door de veiling en groothandel over te slaan en de bloemen direct bij de kweker in te kopen. Hierdoor worden de bloemen verser dan vers aan de deur bezorgd en kunnen liefhebbers er nog langer van genieten. bloomon is in 2014 opgericht en is actief in vijf markten: Nederland, Duitsland, België, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk. In april 2021 is bloomon overgenomen door het Britse Bloom & Wild. Alle producten van bloomon zijn klimaatneutraal, van de kweker tot aan de voordeur.