Heb jij genoeg van lelijke tv’s? Dit zijn vijf toestellen die recht doen aan je interieur

Een tv hoeft geen afbreuk te doen aan je interieur.

Tv’s die je woonkamer mooier maken

Vaak is een televisie een groot onding dat niet bij de rest van het interieur past of het zelfs regelrecht verpest.

Maar dat hoeft niet zo te zijn. In elk geval zijn er minimaal twee oogstrelende televisies op de markt die je interieur mooier maken in plaats van lelijker.

De prijzen lopen sterk uiteen, dus in principe is er een voor elke beurs.

© Samsung
© Samsung

The Serif van Samsung

Samsung maakt naam als producent van stijlvolle televisies. Met de bekende The Frame liet het bedrijf al zien dat een tv zo mooi kan zijn dat hij naadloos past in het interieur.

Ook The Serif is een televisie die aansluit bij je interieur – en zelfs een esthetische toevoeging kan zijn.De tv, een ontwerp van Ronan & Erwan Bouroullec, heeft een slanke voet en een karakteristiek I-vormig profiel.

The Serif is verkrijgbaar in drie formaten: 43, 49 en 55 inch en in wit of donkerblauw.

The Sherif, vanaf €1209,99 Samsung

© Bang & Olufsen

Beovision Harmony van Bang & Olufsen

De Beovision Harmony van Bang & Olufsen is een televisie die zijn plaats opeist in de woonkamer. De filosofie is het tegenovergestelde van een tv die moet opgaan in het interieur.

Dit is juist een showpiece, dat gezien mag worden. Bang & Olufsen beschreef het toestel zelf als een vlinder die zijn vleugels opent en de twee elegante fronten van eikenhout en aluminium uitvouwt, waarna er een dun scherm precies tot op ooghoogte omhoog komt.

De televisie bouwt voort op de designiconen van Bang & Olufsen, waaronder de Capri-serie, die in 1959 werd geïntroduceerd en was ontworpen om in de woonkamer te kunnen worden geïntegreerd.

Het functionele showpiece is verkrijgbaar in 65, 77, 83 en 88 inch en met drie soorten bekleding: Oak Wood, Light Oak Wood en Grey Mélange-textiel.

Beovision Harmony, vanaf € 13109,73 Bang & Olufsen

Lees ook: