Layered wool rug bone white
© Layered

Selected by

Items die inspireren, design met een mooi verhaal, eyecatchers en kunst waar je hart sneller van gaat kloppen. Dit zijn de favorieten van onze redacteur Jantine Vaartjes.

Studio Yen

Studio Yen heeft samen met keramist en stijlinfluencer Anouk Yve deze prachtige salontafel genaamd D13 ontworpen. De organische wolkvorm van het topblad is geïnspireerd op de keien, een knipoog naar de hunebedden, die voor Anouk een belangrijke inspiratiebron vormen in haar keramiek objecten.

Salontafel D13
© Studio Yen

Layered

Layered is een Zweeds interieur merk met een collectie meubels en karpetten. Tijdloze ontwerpen geïnspireerd op kunstvormen vanuit de mode, fotografie en architectuur. Het karpet ‘Artisan Guild Wool’ is een van mijn favorieten, met prachtige structuren en patronen. Gemaakt van wol uit Nieuw-Zeeland en met de hand geweven.

Layered wool rug bone white
© Layered

Malene Birger

Voormalig modeontwerper Malene Birger lanceert nu een nieuwe collectie van zes art prints in samenwerking met en exclusief voor THE POSTER CLUB.
Kunst is al tientallen jaren een geïntegreerd en belangrijk onderdeel van het leven en werk van Malene Birger. Ze is een toegewijde en gepassioneerde kunstenaar en kunstverzamelaar. Creativiteit is haar drijfveer. Schilderkunst, grafische vormgeving en beeldende kunst spelen een cruciale rol in haar werk en stijl.

Malene Birger The poster club prints
© The Poster Club

New Works

De Pleat pitcher van New Works combineert alledaagse functionaliteit met een sculpturale touch. Het gepolijste roestvrij staal zorgt samen met de details voor een perfect samenspel. Een echte eyecatcher in huis.

New Works Pleat Pitcher
© New Works

Ida Vikfors

Het werk van de Finse kunstenaar Ida Vikfors kenmerkt zich door een minimalistische uitstraling met een focus op het creëren van verschillende dimensies, waarbij vormen en schaduwen veranderen afhankelijk van het licht. Prachtige, fragiele werken die blijven fascineren.

Ida Vikfors minimalistic art
© Ida Vikfors

Hem x Faye Toogood

De Puffy Lounge Chair is het resultaat van een samenwerking tussen Hem en Faye Toogood. Het voelt bijna alsof je wordt omarmd door een enorm dekbed. Het contrast tussen het moderne stalen frame en de dikke, zachte bekleding creëert een gedurfd, speels en vooral comfortabel ontwerp.

Puffy Chair Erik-Lefvander
© Hem