Sofacompany viert jubileum met een explosie van kleur

De jubileumcollectie die Sofacompany in mei introduceert ter gelegenheid van zijn tienjarige jubileum, is een en al kleur.

Kleurrijke jubileumcollectie

Sofacompany viert zijn tienjarige jubileum met tien geselecteerde meubels in vijf mooie kleuren. De collectie is gebaseerd op de tien populairste producten door de jaren heen, die nu worden uitgebracht in een speelse explosie van kleur. De kleuren kunnen worden gecombineerd of afzonderlijk worden gebruikt, en ze geven je huis een persoonlijke uitstraling.

Sofacompany jubileumcollectie sigrid sofa
© Sofacompany

Bekende favorieten in een nieuw jasje

Bekende favorieten als de bekroonde bank Paula, de sculpturale poef Honey en de iconische fauteuil Babette worden gelanceerd in de kleuren bubbelgum, lichtgeel, grasgroen, kobaltblauw en lavendel – kleuren die oplichten en elk huis een kleurrijke boost geven.

Daarnaast introduceert Sofacompany ter gelegenheid van het jubileum de nieuwe loungebank Emma voor drie personen.

Lees ook:

Sofacompany jubileumcollectie Emma sofa
© Sofacompany

Een kleurrijke ode

De kleurrijke jubileumcollectie is een ode aan lef en is bedoeld om mensen te stimuleren nieuwe wegen in te slaan bij de inrichting van hun huis. De collectie daagt je uit om de grenzen op te zoeken en meer te spelen met kleur dan doorgaans gebeurt in Scandinavische interieurs.

De jubileumcollectie is beschikbaar vanaf mei 2022.