Fredericia Hans J. Wegner nyheter inredning
© Fredericia

Vier nieuwe lanceringen van Fredericia: Focus op flexibele inrichting

Fredericia introduceert nieuwe formaten, frames en modules voor klassieke en moderne ontwerpen van Hans J. Wegner, de Zweedse Monica Förster en de Portugees Hugo Passos.

Vier mooie (her)lanceringen van Fredericia maken het mogelijk om meer formaten, frames en kleuren te kiezen, die je interieur nog flexibeler en persoonlijker maken. Wegners Ox Table is binnenkort verkrijgbaar in meer formaten, en er worden nieuwe materialen en modules toegevoegd aan moderne klassiekers van Monica Förster en Hugo Passos.

Fredericia Hans J. Wegner lanceringen
© Fredericia/Hugo Passos
Fredericia Hans J. Wegner lanceringen
© Fredericia/Hugo Passos

Piloti krijgt nieuw onderstel

De tafel Piloti is een simpel, elegant ontwerp van Hugo Passos voor Fredericia. De Piloti Wood kwam oorspronkelijk uit in 2016. Later is steen toegevoegd aan de serie en nu wordt de tafel ook gelanceerd met een robuust, veelzijdig aluminium onderstel. De Piloti Alu is technisch vakmanschap en klassieke elegantie ineen, en het flexibele, duurzame meubel heeft met elk blad weer een andere look.

Piloti Alu is te bestellen vanaf oktober 2022.

Lees ook:

Fredericia Hans J. Wegner lanceringen
© Fredericia

Meer modules voor Calmo Elements

Het bankenconcept Calmo staat voor zuivere lijnen, ronde vormen en ingetogen elegantie en is ontworpen door de Portugees Hugo Passos. Met de elementen uit de Calmo-serie kun je individuele oplossingen samenstellen al naargelang je persoonlijke wensen en behoeften.

De nieuwe Calmo Elements voor de Calmo-serie zijn te bestellen vanaf oktober 2022.

Fredericia Hans J. Wegner lanceringen
© Fredericia/Hans J. Wegner

Hans J. Wegners Ox Table geherlanceerd in meer formaten

De Ox Table, die in 1960 werd ontworpen door Hans J. Wegner, wordt nu opnieuw uitgebracht in meerdere formaten. Het klassieke Wegner-meubel heeft een eenvoudig, maar complex ontwerp met een slank, elegant profiel. De tafel is verkrijgbaar in eiken of walnoot met poten van roestvrij staal. De Ox Table completeert de iconische, verfijnde set die ook de Ox Chair en de Queen Chair omvat en maakt de serie tot een natuurlijk geheel.

Wegner Ox Table is te bestellen vanaf oktober 2022.

Lees ook:

Fredericia Hans J. Wegner lanceringen
© Fredericia/Monica Förster
Fredericia Hans J. Wegner lanceringen
© Fredericia/Monica Förster

Savannah Chair Petit in nieuwe materialen maakt meer kleuren mogelijk

Met zijn open, relaxte uitstraling lijkt de loungestoel Savannah je te willen omarmen. De stoel wordt nu uitgebracht in een nieuw formaat en met kussens die met meer soorten stoffen en in vrijwel alle kleuren kunnen worden bekleed. De Savannah is ontworpen door de Zweedse Monica Förster, die bekendstaat om haar gevoel voor vormen, kleuren en details en haar passie voor nieuwe materialen en technologie.

De nieuwe Savannah Petit is te bestellen vanaf oktober 2022.