© Foto: Tia Borgsmidt, Opskrift og styling: Lone Kjær

Gebakken noedelsalade met teriyaki-rundvlees, knapperige groenten en pinda's

Een gebakken noedelsalade maken is supermakkelijk. Het feit dat het gezond is en heerlijk smaakt, is alleen maar een extra bonus. Als je restjes overhoudt, kun je het de volgende dag als lunch eten. Het recept vind je hier!

Gebakken noedelsalade met teriyaki-rundvlees, knapperige groenten en pinda's

Sluit het venster niet

Ingrediënten

2 personer

Knapperige groenten

  • ½ kleine spitskool
  • 1 wortels
  • 100 g groene bonen
  • ½ bos lente-uitjes
  • 1 el sojasaus

Teriyakioksekød

  • ½ el olijfolie
  • 200 g rundvlees in reepjes
  • 2 el teriyakisaus

Topping

  • ½ bosje verse koriander
  • 1 el pinda's

Zo maak je dit makkelijke gerecht:

  1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
  1. Verwijder de buitenste bladeren en stengel van de kool en hak fijn.
  1. Snijd de wortels in reepjes. Snijd de boontjes en lente-uitjes fijn.
  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees 2-3 min. aan elke kant. Voeg de teriyaki toe en haal het vlees uit de pan.
  1. Bak de kool, wortels en bonen een paar minuten in dezelfde pan.
  1. Voeg de noedels toe en roer.
  1. Voeg de sojasaus toe en bak een paar minuten.
  1. Schik de gebakken noedels in kommen met groenten en teriyaki gebakken vlees.
  1. Werk af met verse koriander en pinda's.