© Tia Borgsmidt Lunch High tea sandwiches Geen high tea zonder kleine sandwiches. Wij serveren drie verschillende, alle drie open, en natuurlijk met zelfgebakken brood. Door Lone Kjær — 27. april 2023 Sluit het venster niet Ingrediënten - 2 sneetjes + Sandwich: Radijsjes met citronricotta 50 g ricotta ¼ zoutvlokken rasp van biologische citroen ¼ bosje radijsjes 1 sneden brood waterkers Sandwich: Avocado met ei en erwtenscheuten ½ eieren ½ rijpe avocado’s ¼ sap van citroen ¼ rode peper zoutvlokken en peper 1 sneden brood erwtenscheuten Sandwich: Zalm en roomkaas 1 sneden brood 25 g roomkaas naturel 50 g gerookte zalm, plakjes ¼ komkommer, in plakjes ¼ potje forelkuit ¼ bakje tuinkers zoutvlokken en peper Zo ga je te werk Sandwich: Radijsjes met citronricotta Meng de ricotta met zout en citroenrasp naar smaak. Was de radijsjes en snijd in plakjes. Beleg het brood met ricotta, radijs en waterkers. Bestrooi met peper en snijd de sneden brood doormidden. Sandwich: Avocado met ei en erwtenscheuten Kook de eieren 10 minuten en laat ze afkoelen. Pel ze en prak ze fijn. Halveer de avocado’s, verwijder de pit en prak het vruchtvlees en het citroensap door elkaar. Verwijder de zaadlijsten uit de peper en hak hem fijn. Meng ei en rode peper door de avocado en breng op smaak met zout en peper. Beleg het brood met avocado en erwtenscheuten en snijd het doormidden. Sandwich: Zalm en roomkaas Beleg het brood met roomkaas, zalm, komkommer en forelkuit. Bestrooi met tuinkers en snijd het brood doormidden. Breng op smaak met zoutvlokken en peper. Verwante artikelen Lunch Kipsalade met paddenstoelen, asperges en baconcrunch Lunch Procureur met mosterdcrème en ingelegde rabarber Lunch Gemarineerde haring, preicrème en tuinkers Lunch Gemarineerde kabeljauw met komkommersalade Lunch Gebakken knolselderij met beurre noisette en knapperige croutons Lunch Crostini met gebakken courgette, geitenfeta en kruiden