© Anders Schønnemann

Zeevruchtenrolletje met imitatie kaviaar

We maken onze eigen lichte zeevruchtensalade, rollen het in tarwe tortilla's en snijden het in plakjes in dit recept. We serveren deze hapklare rolletjes met een glas bier of met een lekkere gemengde salade als voorgerecht of lunch.

Zeevruchtenrolletje met imitatie kaviaar

Sluit het venster niet

Ingrediënten

2 personen

  • 75 g gepelde garnalen
  • 50 g heilbot
  • ½ dl Griekse yoghurt (10%)
  • zwarte peper
  • 1 el vers gehakte bieslook
  • 37 g lompviskuit (imitatie kaviaar)
  • grote tarwe tortilla's

Zo maak je de rolletjes

  1. Hak de garnalen en heilbot grof en meng ze in een kom.
  1. Roer de yoghurt erdoor en breng op smaak met een beetje zwarte peper.
  1. Spatel de bieslook en lompviskuit erdoor.
  1. Verdeel de vulling over de drie tarwe tortilla's en rol ze op als een roulade.
  1. Wikkel in huishoudfolie en zet in de koelkast tot serveren.
  1. Pak uit, snijd in plakjes en serveer.