© Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen Eten Probeer eens een andere guacamole die net zo romig is Eet met groentesticks - een heerlijk tussendoortje. Door Gitte Heidi Rasmussen — 28. maart 2023 Sluit het venster niet Ingrediënten - 2 personen + Edamame- en avocadodip met groentesticks ½ eetrijpe avocado 75 g edamame bonen, gepeld ½ teentje knoflook ½ groene Spaanse peper 1 el Griekse yoghurt (10%) ½ el limoensap zout en peper veel groenten, bijv. wortel, bleekselderij, asperges en komkommer grove broodstengels Zo maak je het Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Maal de avocado, bonen, knoflook, chilipepers zonder zaadjes en yoghurt fijn in een keukenmachine of staafmixer. Breng op smaak met limoensap, zout en peper. Schil de wortels en selderijstengels, breek het hout van de asperges en snijd de komkommer in staafjes. Serveer de dip met groenten en broodstengels. Tip: De dip kan ook gebruikt worden als broodbeleg. Verwante artikelen Huizen Een oase van rust aan het water Huizen Volgens de regelen der kunst Huizen Even weg van de drukke stad Huizen Een leeg canvas werd ingevuld Huizen Waterbedrijf omgetoverd tot droomvilla Appartementen Triomfbogen