Kijk binnen in 6 van de kleurrijkste huizen op Instagram

Stel je in op een ware kleurexplosie!

Spelen met kleur

Wij zijn gek op kleur! En we zouden willen dat we net zo dapper (én net zo goed) waren met het gebruik van kleur in huis als deze zes profielen.

Ze mixen en matchen elk op hun eigen unieke manier kleuren in het interieur – en geven de klassieke Scandinavische aardetinten het nakijken.

Hier vind je gegarandeerd volop inspiratie voor je volgende schilderproject, en we weten zeker dat je zult opkijken van de onconventionele, maar absoluut geslaagde kleurkeuzes.

Roze op roze

Het thema van dit interieur mag duidelijk zijn: roze! Van de tegels in de keuken tot de wanden en de kasten is het roze wat de klok slaat.

De fraaie rozetinten worden gecombineerd met andere gedurfde kleuren, zoals blauw, groen en paars, en samen creëren ze een kleurrijk mekka met een vrouwelijke feel.

Kleurrijk en persoonlijk

Dit huis is één groot spel met kleur, en wij zijn er weg van! Door de vele kleurrijke en grappige details is dit een superpersoonlijk en origineel huis, en we weten zeker dat je er geen tweede van vindt.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de geschulpte overgang van blauw naar wit op de wand of naar het grote gele logo. Mooi hoe zo veel verschillende kleuren op zo’n mooie en natuurlijke manier zijn gecombineerd –echt een totaalplaatje!

Lees ook:

Discrete kleuraccenten

Hier staan de kleuren centraal, maar op een prachtig discrete manier. En ze worden gecombineerd met neutrale tinten voor een prettige, rustige look.

De blikvanger, een felgeel vloerkleed, is gecombineerd met verschillende blauwtinten en met meubels en accessoires van hout. Dat zorgt voor een mooie, stijlvolle uitstraling, die in het hele huis terugkomt.

Feest van kleur

Hier zijn ze helemaal losgegaan met kleur – maar wel op een stijlvolle manier.

In dit huis vind je de heftigste en mooiste kleurencombinatie die we in tijden zijn tegengekomen. Kijk maar eens hoe een groen plafond samengaat met gele wanden en een blauwe bank.

En vanuit de eethoek zie je het gele plafond van de keuken in combinatie met blauwe en roze wanden. In dit huis vind je volop inspiratie voor je volgende schilderproject.

Discrete pastelaccenten

Dit huis is een droom van pasteltinten. Tere lila, gele en roze tinten zijn op een lichte, speelse manier gecombineerd en geven het interieur een levendige, persoonlijke uitstraling.

De grote oppervlakken zijn neutraal gehouden, waardoor het pastelkleurige interieur goed tot zijn recht komt zonder dat het te overweldigend wordt.

Voor de echte pastelliefhebber

Nog een huis vol pastels, maar hier krijgen de zachte tinten heel wat meer ruimte. Van de wanden en de gordijnen tot de stoelen en de kussens – alles heeft een mooie kleur.

Laat je inspireren door de mooie kleurencombinaties en de vele bijzondere accessoires in dit huis.