Colour Crate fra HAY
© HAY

Wij helpen je om slimme opbergoplossingen te vinden voor je thuiskantoor

Heb je nog geen overzicht en structuur in je thuiskantoor, lees dan hier hoe je 7 slimme opbergsystemen voor je kantoor krijgt.

Kleurrijke opbergkratten

De populaire plastic kratten van HAY zijn zowel mooi als praktisch. De levendige kleuren van de kratten geven je kantoor aan huis een persoonlijke touch en hun stoere en bijna industriële look geeft elk interieur een stoere uitstraling.

Plaats de kratten op het bureau, in de boekenkast of op de grond en gebruik ze voor alles, van papieren en kantoorartikelen tot rommeltjes.

De slimme kratten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en je kunt de maten en kleuren goed met elkaar combineren.

HAY Colour Crate, vanaf 8 €.

Lille skab fra Søstrene Grene
© Søstrene Grene

Berg de rommel op

Dit leuke kastje van Søstrene Grene is briljant.

De kast mag dan klein zijn, maar je zult snel merken dat hij plaats biedt aan verrassend veel spullen die anders je bureau zouden bedekken.

Laat de kast solo de muur versieren, of combineer hem met een paar mooie foto's of wat planken - zo breng je gemakkelijk en snel dat gezellige en huiselijke gevoel in je thuiskantoor.

Søstrene Grene kast, 19,39 €.

Norr Magazine Holder fra Skagerak
© Skagerak

Stijlvol opbergmeubel voor mappen en papieren

Fleur je thuiskantoor op met deze slimme tijdschriftenhouder van Skagerak, die gemakkelijk kan worden gebruikt voor mappen en papieren die anders je bureau bedekken.

De mooie tijdschriftenhouder straalt kwaliteit uit en heeft een eenvoudige en stijlvolle uitstraling, waardoor hij gemakkelijk in elk interieur past.

Skagerak Noor Magazine Holder, 255 €.

Lees ook:

FJÄLLBO reol fra IKEA
© IKEA

Een opbergrek waar alles in past

Het ideale meubel voor je thuiskantoor is een rek waar je alle spullen in kunt zetten waar je eigenlijk geen plaats voor weet.

Dit rek van IKEA komt heel dicht bij de perfecte opbergplek voor je thuiskantoor. Van opbergdozen en boeken tot tijdschriftenhouders en snuisterijen, je kunt alles in het boekenrek bewaren zonder dat het in de weg staat.

Je hebt ook de mogelijkheid om je spullen zo te ordenen dat je op een later moment gemakkelijk kunt terugvinden wat je nodig hebt - zodat je niet telkens in je bureaulade hoeft te zoeken als je een pen of een stuk papier nodig hebt.

IKEA Fjällbo boekenrek, 49,99 €.

Tidsskriftholder fra Søstrene Grene
© Søstrene Grene

Klassieke tijdschriftenhouder met een knipoog

Hij is bijna onmisbaar op kantoor - of dat kantoor nu thuis is of op het werk - en hij is goud waard als het erom gaat papieren op orde te houden. Het is natuurlijk de klassieke tijdschriftenhouder waar we over praten.

Uiteraard hebben we een tijdschriftenhouder gevonden die wat meer is dan alleen een tijdschriftenhouder. Deze mooie variant van Søstrene Grene is namelijk versierd met een prachtig patroon, waardoor hij als blikvanger op een boekenplank kan staan en een persoonlijk en huiselijk gevoel op kantoor kan creëren.

Søstrene Grene-tijdschrifthouder, 4,78 €.

Opslagstavle fra Ferm Living
© Ferm Living

Verzamel je ideeën en gedachten

Het klassieke prikbord is een erg onderschat onderdeel van het kantoor dat in elk kantoorinterieur zou moeten worden opgenomen.

Op het prikbord kun je alle gedachten en ideeën verzamelen die je in de loop van de dag hebt. Hier kun je ook de dingen verzamelen die je motiveren in je werk. Dit kan een foto zijn of een citaat.

Ferm Living Scenery Pinboard, 255 €.

Lees ook:

Kommode fra Hübsch
© Hübsch

Exclusieve en praktische opbergruimte

Met deze mooie ladekast van het Deense interieurmerk Hübsch kunt u eenvoudig een exclusief en stijlvol thuiskantoor creëren.

De ladekast is gemaakt van eikenhout en heeft twee praktische schuifdeuren met een mooi en elegant visgraatpatroon.

Met deze ladekast kun je je thuiskantoor dagelijks bijna volledig in- en uitpakken, want er past ongelooflijk veel in.

Je kunt de ladekast goed tegen een gekleurde muur plaatsen om het mooie hout tot zijn recht te laten komen - en zo een nog exclusievere sfeer in je thuiskantoor te creëren.

Hübsch Dressoir, 710 €.